Beran

Jste mužem činu a často je pro vás obtížné zvládat své emoce. V nejlepších dnech svým nadšením a energií doslova nakazíte všechny kolem sebe, ale když se naštvete, není horšího člověka.

Řeknete první věc, která vás napadne, bez ohledu na to, jak je bolestná. Možná se dokonce začnete chovat tak, abyste se zbavili negativního pocitu - bouchnete rukou do zdi nebo začnete dramaticky mávat rukama kolem sebe. Váš hněv je obvykle krátkodobý, ale tyto krátké výbuchy mohou být docela destruktivní a dokonce děsivé, zejména pro cíl vaší agrese.

Štír

Od přírody jste vášnivý, oddaný a tajemný člověk. A zatímco tyto vlastnosti jsou zdrojem vašich pozitivních emocí, jsou zodpovědné za nepříjemný charakter, který máte.

Umíte svůj hněv skrývat a čekáte na vhodný okamžik, abyste ho mohli uvolnit. Dokážete být ve svých slovech velmi vypočítaví, takže můžete hodně ublížit. Když vám někdo ublíží, nereagujete hned - uděláte si takříkajíc divadelní pauzu, aby vaše prohlášení vyznělo co nejúčinněji.

Obecně platí, že není nic, co byste nemohli říct nebo udělat, abyste vyrovnali misky vah a způsobili pachateli stejnou bolest, jakou způsobil on vám.

Býk

Mnozí lidé možná nevěří, že máte tak složitou povahu, ale je to tak. Obvykle se chováte jako vyrovnaný a okouzlující člověk, ale jakmile někdo začne zkoušet vaši trpělivost nebo vás dotlačí na bolestivé místo, může okamžitě poznat vaši temnou stránku.

Jste poměrně trpělivý člověk, ale jak se říká, každá trpělivost má své meze. A když ho dosáhnete, úplně povolíte brzdy a dovolíte si říkat, co si myslíte (a co si nemyslíte). Navíc dotyčná osoba takovou reakci od vás vůbec nečeká, takže ji tento útok zaskočí. A je vám jedno, jestli máte pravdu nebo ne - nikdo si přece nedovolí vám něco nařizovat nebo vás z něčeho obviňovat.

Lev

Lze vás označit za člověka se sklonem k demonstrativnímu jednání, který rád dělá scény. A když ztratíte nervy, tyto vlastnosti vám zjevně nepomohou.

Jste sebevědomý člověk a nemáte mnoho nepřátel. Jste však velmi krutý člověk k lidem, kteří se vás snaží oklamat (nebo si myslíte, že se o to snaží). Milujete drama, takže neváháte někomu říct, co si o určité situaci myslíte.

Panna

Od přírody můžete být poměrně zdrženlivý člověk, ale nepodceňujte svou povahu. Jste zvyklí zadávat si velké úkoly, které postupně a metodicky plníte. Jste nároční, což znamená, že máte vysoká očekávání - jak od sebe, tak od ostatních lidí. Nervózní nejste příliš dlouho.

Dalo by se říci, že jste velmi pronikavý člověk, který si všímá silných a slabých stránek druhých. Až tedy přijde čas, budete přesně vědět, jak soupeře zničit. Navíc víte, jak snadno a bez scén odstranit lidi ze svého života. Každý, kdo se vám odváží postavit, bude svého rozhodnutí litovat.

Rak

Rak je považován za jedno z nejmírnějších znamení zvěrokruhu, ale to neznamená, že máte klidnou povahu. Od přírody jste extrémně citlivá a emocionální povaha, která vše prožívá s extrémní silou. Hněv není v tomto seznamu výjimkou, a upřímně řečeno, je dokonce na prvním místě.

Máte tendenci se zlobit, když je zraněn někdo, na kom vám záleží. Patříte k lidem, kteří jsou ochotni zemřít za své blízké, a každý, kdo se jim odváží ublížit, se s vámi bude muset vypořádat. Na druhou stranu, pokud osoba, kterou milujete, způsobuje utrpení vám, jistě jí způsobíte stejnou bolest, jakou způsobila vám. Umíte manipulovat s lidskými emocemi, zejména v situacích, kdy se cítíte (ale ne nutně) jako oběť.

Hlavní obrázek: google.com