V tomto světě nejsou věci vždy takové, jak se na první pohled zdají. Sladce se na vás usmívají, zatímco za vašimi zády vám mohou odmlouvat. Nebo je tu tato možnost - dotyčný vám to řekne přímo, možná trochu neurvale, upozorní vás na vaše místo a na chyby, kterých jste se dopustili. Časem se z vás mohou stát nejlepší přátelé a vzájemná podpora.

Falešné lidi můžete rozeznat, někdy stačí zjistit, z jakého znamení zvěrokruhu pocházejí.

Beran je vždy co nejpřímější, někdy se snaží držet zpátky, ale téměř vždy říká pravdu a nic neskrývá. Vidí pravdu, bez ohledu na to, jak je hořká, vidí chyby a raději ji řekne rovnou. Někdy se zdá, že lidé z tohoto znamení jsou příliš přísní, ale není v tom žádný háček - uslyšíte přesně to, co si myslí. Lidem v tomto znamení se dá věřit, nezradí své vnitřní zásady a přesvědčení, nevrazí vám nůž do zad, nezradí vás potají.

Štír bude nesmírně upřímný, to je jeho krédo. Lhát umí dokonale, ale nepovažuje to za příliš zajímavé zaměstnání. Ať už je pravda jakákoli, člověk se ji musí dozvědět a Štír ji musí přiznat. Čím blíže jste člověku v tomto znamení, tím méně s vámi bude sympatizovat, tím méně se před vámi bude skrývat. Jsou chvíle, kdy je lepší něco zatajit, říct půl pravdy, ale to není pro Štíra. Sám by raději znal pravdu, ať je jakkoli hořká.

Panna je pečlivá v tom, aby přišla věcem na kloub, člověku v tomto znamení nemá smysl lhát, protože se přece jen dozví pravdu. Proto se nevyplatí nic tajit, protože když zjistíte, že jste před takovým člověkem zatajili důležité skutečnosti, zvolí pro vás ten nejhorší trest. Osoba v tomto znamení vás bude dlouho a vytrvale upozorňovat na chyby, bude vás přivádět k šílenství neustálým připomínáním. Díky tomu sami pochopíte, že člověku z tohoto znamení nemá smysl lhát.

Panna je vždy upřímná a přímá. Lidé v tomto znamení říkají přesně to, co si myslí a cítí. Nebude to však jako výčitka, ale jako pomoc. Panny jsou vždy připraveny být po boku, napovídat, opravovat chyby, učit.

Střelec řekne vše, jak to je, bude mít dostatek odvahy, nadšení a odhodlání. Pokud jsou lidé v tomto znamení proti něčemu - každý se to hned dozví. Pokud je něco rozčílí, dozví se to i ti, kteří s tím nemají nic společného. Střelec si nebude vybírat své výrazy. Někdy mohou být lidé v tomto znamení příliš hrubí, agresivní.

Býk si nikdy nebude hrát na kočku a myš, řekne vše přesně tak, jak to je, i když by někdo raději mlčel. Nemusí si nic vymýšlet, volit slova, vybírat správný okamžik. Pokud má Býk něco na srdci, určitě se o tom dozvíte. Miluje přesnost ve všem, takže dostanete to, o co si řeknete. Přesně tak a ve správný okamžik. Zároveň je ale Býk super spolehlivý přítel, neklade pasti a hlavně si je svým přítelem jistý, je na vaší straně a vždy připraven pomoci.

Hlavní obrázek: google.com