Všimli jste si, že po komunikaci s některými lidmi se vám věci vymknou z rukou? Nebojte se, nevrhli na vás kletbu. Tak se projevuje destruktivní aura partnera rozhovoru.

Astrologové zjistili, která znamení zvěrokruhu mají negativní energii.

1. místo - Štír - agresivní mstitel

Nejtoxičtější znamení zvěrokruhu je na vrcholu žebříčku. Stačí jediný nespokojený pohled, aby mu přeběhl mráz po zádech. Nestavte se do cesty agresivnímu Štírovi. Toto znamení doslova vyzařuje ďábelskou energii, která je schopna zničit vše, co jí stojí v cestě.

Hvězdy vám radí, abyste se se Štírem nikdy nehádali a nepodváděli ho. Jeho pomsta je pro obyčejné lidi tak strašná a nebezpečná, že jim může zcela zničit život.

2. místo - Panna - Nedůvěryhodný škůdce

Zlá Panna je pro společnost nebezpečná. Může zničit auru člověka a zcela potlačit jeho vůli. Toto nedůvěřivé znamení spoléhá pouze samo na sebe. Nerespektuje autoritu ostatních a považuje lidi za neschopné hlupáky. Panna po někom neustále přepracovává práci a překontrolovává jeho činy. Nespokojenost s ostatními a uzavřenost mění toto znamení v děsivé monstrum, které je připraveno ublížit každému, kdo se mu postaví do cesty.

Skandály a hádky jsou pro Panny běžnou činností. Toto znamení se rádo hádá. Ráda morálně ponižuje svého partnera a nutí ho přiznat porážku. Abyste se vyhnuli negativnímu vlivu, nesnažte se argumentovat a nevnucujte svůj názor.

3. místo - Blíženci - Arogantní egoisté

Toto znamení nemá srdce. Blíženci nevědí, co je to soucit a lítost. Nesnažte se tomuto znamení zvěrokruhu zavděčit nebo vyhovět. Hádat se s Blíženci není nutné. Toto znamení uznává pouze svůj vlastní názor. Sobecké znamení si nevšímá obyčejných lidí a snaží se všemi možnými způsoby zdůraznit svou nadřazenost nad nimi. Blíženci svým arogantním přístupem otravují energii druhých, což negativně ovlivňuje jejich zdraví.

Snažte se s tímto zlostným znamením zvěrokruhu nekomunikovat. Riskujete ztrátu vitality, orientace a schopnosti myslet.

4. místo - Kozoroh - Sobecká tvrdohlavost

Pro Kozoroha jsou osobní zájmy vždy na prvním místě. Bez ohledu na to, jak moc se snaží být laskavý a dobrý, ve skutečnosti toto znamení vždy dělá vše pro to, aby se zalíbilo samo sobě. Narcistický Kozoroh se považuje za nadřazeného ostatním, což nezapomíná říkat ostatním. Toto znamení je velmi tvrdohlavé. Je snazší přijmout jeho názor než přesvědčit Kozoroha, že se mýlí. Komunikace s ním je skutečnou výzvou. Znak se snaží morálně potlačit partnera rozhovoru, dokázat jeho irelevantnost. Není divu, že po rozhovoru s ním dostaneš migrénu.

Neočekávejte od něj vřelost a náklonnost. Kozoroh nikdy neřekne, co se děje v jeho duši. Toto toxické znamení bez výčitek svědomí otravuje životy svých příbuzných a přátel.

5. místo - Rak - Upír rozhořčený světem

Při setkání s Rakem dbejte zvýšené opatrnosti. Před vámi je typický energický upír. Dokáže vás vyvést z míry, zcela potlačit vůli svého partnera a vyvolat ve vás pocit viny. Rakové si své chyby nepřipouštějí a raději přenášejí odpovědnost na druhé. Toto znamení mistrně přesvědčí každého, aby vzal vinu na sebe. Zároveň se sám dostane do pozice nešťastné oběti.

Rak velmi potřebuje energii druhých. Aby ho získal, rozzuří partnera urážlivými slovy. Aby dosáhl svého cíle, naplánuje strategii, která povede k úplnému zotročení partnera rozhovoru.

Hlavní obrázek: google.com