Před očima majitelů domů se odehrála scéna, kterou často vídáme na dětských hřištích. Koneckonců každé dítě si rádo hraje - i když je to medvěd!

Začátkem srpna probudil obyvatele Severní Karolíny Samera Walsera Williamse a jejího manžela v noci podivný zvuk. Manželé si nejprve mysleli, že se do jejich domu snaží dostat zloději, ale když rozsvítili světlo, našli na verandě medvídě. Majitelé domu se okamžitě chopili svých telefonů, aby si nečekaného návštěvníka natočili.

Medvěd si už stihl zaplavat v bazénu, pak snědl krmení pro ptáky, dělal na verandě vylomeniny a pak se začal vloupávat do domu manželů.

Zanedlouho se na verandě objevila jeho matka. Vyděšený pár očekával nejhorší a v duchu se už loučil s verandou, protože očekával, že ji zvířata rozmetají na kusy. Ale medvěd ve čtyři hodiny ráno zřejmě neměl čas na lumpárny. Chovala se jako každá jiná matka, jejíž dítě se vymklo kontrole. Podle Samera přísný rodič mláděti vynadal. Zdálo se, že říká: "No tak! Stokrát jsem ti říkal, abys neobtěžoval lidi. Hledáme jídlo a musíme být potichu. Řekl jsem to? Proč mě neposloucháš?" Takto to vypadalo:

Zdroj: youtube.com

Samer má dvě děti a přesně ví, jak těžké může být mateřství. "Vše bylo jasné i beze slov," - říká žena. "Stejně jako trávím většinu času se svými dětmi."

Medvěd se z toho poučil. Rychle se uklidnil a návštěvníci lesa se stáhli do tmy. I přes nepořádek, který medvědi udělali na trávníku a verandě, a velmi časné buzení se majitelé na zvířata nepohoršují. Naopak jsou rádi, že mohli takovou nevídanou scénu vidět na vlastní oči. "Noční návštěvníci nám opět připomněli, že jsme hosty na jejich území," řekl. - Samer říká.

Hlavní foto: goodhouse.ru