Podle astrologie jsou některá znamení agresivnější nebo asertivnější než jiná, takže je lepší si s nimi nezahrávat, protože jsou děsivá, když se zlobí. Upřímně řečeno, všichni se dokážeme rozčílit, ale projevujeme to různými způsoby.

Například těchto 5 znamení může být docela toxických a dokonce zlomyslných, pokud se jim něco nelíbí. Raději je neprovokujte!

Štír

Štíři jsou velmi emocionální, pomstychtiví a výbušní. Toto znamení, kterému částečně vládne Mars (a to je ještě bůh války), bez váhání zasáhne pachatele na nejzranitelnějším místě. Štír umí být ochranitelský a pozorný, protože lidé mu často otevírají svou duši a svěřují se mu se svými tajemstvími a obavami. V případě konfliktu toho Štír jistě využije.

Blíženci

Blíženci jsou neustále připraveni na hádky a diskuse a mají ve svém arzenálu celou řadu protiargumentů, kterými vás mohou velmi rychle rozdrtit. Málokdy jdou do konfliktu, aniž by měli potřebné informace, a jsou skutečnými guru výmluvnosti. Blíženci z vás udělají hlupáka, protože mají vždy odpovědi na všechny sporné otázky.

Beran

Beran je stejně jako Štír ovládán Marsem, takže byste se s tímto nevypočitatelným znamením neměli dostat do konfliktu. Povahu Berana lze přirovnat k zápalce, která vybuchne při sebemenší jiskře. Plamen jeho hněvu se okamžitě rozhoří a pro vás bude nesmírně obtížné se s ním vypořádat. Beranův hněv sice může rychle opadnout, ale bude vás znervózňovat a dokonce děsit.

Panna

Panny nepatří k lidem, kteří se dokáží urazit. S největší pravděpodobností o vás všechno vědí a nebojí se zastat, pokud je chcete obvinit. Silnou stránkou Panny je, že v hněvu dokáže být děsivá, i když zůstává klidná, obvykle se vyděsí a udrží rovnováhu. Pokud má Panna svůj názor, bude se s vámi o něm hádat, dokud jí neustoupíte.

Vodnář

Vodnář je chápavý a citlivý člověk, ale má také tendenci vynášet hodnotové soudy (někdy velmi tvrdé) v určitých otázkách. Toto znamení neváhá přesně říct, co si myslí a proč se podle něj stoprocentně mýlíte. Stejně jako Blíženci dokáže Vodnář vaše argumenty zcela vyvrátit, rozbít vaši teorii na malé kousky a pak vás veřejně ponížit.

Hlavní obrázek: colady.ru