Jejich představitelé mají ke snům různý přístup, ale všichni mají dobře vyvinutou intuici.

Někdo věří na prorocké sny, jiný ne. Sny však tak či onak často pomáhají lidem, když ne předvídat budoucnost, tak se vyrovnat s minulostí. Jasnovidec Cajetta tvrdí, že existuje pět znamení zvěrokruhu, jejichž představitelé mají vždy sny, které se splní.

Rak

Znamení s velmi silnou intuicí. Rakové plánují budoucnost na základě svých předtuch a často se nemýlí. Často mají sny, které slibují cestování, pohyb, a navíc často i kariérní postup. Nejenže se sami dobře orientují ve svých snech, ale jsou také vynikající ve výkladu snů jiných lidí.

Blíženci

Sny zástupců tohoto znamení jsou mimořádně živé. Cítí nejen nadcházející potíže, ale také ve snech nacházejí vysvětlení minulých událostí. Pro lidi z okolí Blíženců je to nádherný talisman na všechna neštěstí.

Beran

Beran nejenže dokonale vidí svou budoucnost, když je v Morfeově náručí, ale také předpovídá světové události. Jsou jim zjevena proroctví globálního rozsahu, která později vejdou do dějin. Pravděpodobnost, že se jejich sny stanou skutečností, je velmi vysoká.

Panna

Panny jsou přesné, takže ve svých snech vidí vše tak, jak by to podle jejich chápání mělo být. Často věří ve své sny a ve spánku si všechny události života dávají na své místo. Jejich sny se často stávají skutečností, zvláště pokud Panna v takovou budoucnost bezmezně věří.

Vodnář

Sny tohoto znamení jsou nabité radostí a pozitivitou. Málokdy mají noční můry, ale naopak často vidí něco zábavného a optimistického. Není divu, že jim tyto ranní sny pomáhají začít den s lehkostí a radostí. Vodnáři však nevěří na prorocké sny a dávají přednost úspěchu ve skutečnosti.

Hlavní fotografie: 5-tv.ru