V životě je třeba učinit více než jen jednoduchá rozhodnutí. Ne všichni lidé jsou však silní, výkonní a rozhodní. Naopak málokdo dokáže udržet rovnováhu a vzít na sebe břemeno odpovědnosti nebo velmi obtížného rozhodnutí.

Jisté je, že se nenechají zastrašit, neustoupí a nebudou toho litovat. Proč udělali to, co museli, a proč to dělají, když ostatní přicházejí zmatení a nerozhodní?

BERAN

Beran patří k lidem, kteří dokážou činit obtížná rozhodnutí. Je to proto, že je impulzivní a nesedne si, aby si situaci promyslel nebo analyzoval. Udělá to, co v danou chvíli považuje za správné, nebo to, co považuje za správné, a jde dál. Proto riskuje, ale v každém případě je to člověk, který vystoupí, když je třeba jednat.

BÝK

Býk zná svou povahu velmi dobře, takže nebude dlouho přemýšlet a rozhodovat se. Je sebevědomý, a když něco řekne, tak to také udělá. Je přesvědčen, že má pravdu, a svůj názor nezmění, protože věří, že se rozhodl pro sebe nejlépe a zřejmě i nejvýhodněji. Svou volbu bude hájit až do konce.

LEV

Lev má schopnost rozumně uvažovat. Dokáže říkat své názory a činit obtížná a přesná rozhodnutí. Je si jistý sám sebou a svou volbou a nehodlá ustoupit. Nakonec nechce, aby za něj rozhodoval někdo jiný, a raději vezme věci do vlastních rukou.

ŠTÍR

Štír chce mít vše ve svém životě pod kontrolou. Chce se cítit bezpečně. Je to silný člověk s pevným charakterem. To znamená, že neváhá činit obtížná rozhodnutí a udělá to, na co by se ostatní báli jen pomyslet. Štír neváhá jednat, ale je přesvědčen, že se rozhodl správně.

KOZOROH

Kozoroh ve svém životě každý den dokazuje, že je racionální a praktický člověk. Nebojí se a v případě potřeby učiní i ta nejtěžší rozhodnutí. Tam, kde ostatní ztrácejí rovnováhu, přemýšlejí, litují a ustupují, Kozoroh zůstává klidný a dělá krok vpřed. On je ten, kdo bude dělat skutečně ta nejtěžší rozhodnutí a nikdy toho nebude litovat, protože bude vědět, že udělal správnou věc, a bude mít čisté svědomí.

Hlavní foto: google.com