Věrnost je ctnost, kterou určitý člověk buď má, nebo nemá. Třetí možnost totiž neexistuje: albp se můžete k někomu otočit zády nebo mu prokázat přízeň. Zároveň je již dlouho známo, že pro zástupce některých znamení zvěrokruhu není věrnost prázdnou frází.

Lidé v těchto znameních zvěrokruhu drží své slovo až do konce, konají dobré skutky, které potvrzují pravdivost jejich ctnosti. Udělají totéž, i když budou nakonec podvedeni nebo zneužiti. Jakmile se tak stane, nebude už samozřejmě o žádné přízni a podobných věcech řeč. Zůstane jen výpočet, a i ten bude nepravděpodobný. Můžeme očekávat pouze rozhodnou odpověď.

Ale dokud není vše v pořádku, můžete se na ně vždy spolehnout a nemusíte se bát, že vám vrazí nůž do zad.

Mimochodem, jaký je váš názor na toto téma? Po přečtení článku se s námi podělte o své názory v komentářích. Vaše myšlenky považuji za velmi zajímavé a cenné.

Navzdory složité povaze lidí ve znamení zvěrokruhu Býka se na ně můžete bez obav spolehnout. Býk si bude stěžovat a nadávat, bude velmi nešťastný, když se stane sebemenší maličkost, která se mu nelíbí. Zároveň však nikdy nedrží slovo, ale chce problém efektivně vyřešit.

Je pravda, že při jednání s představiteli společnosti Bull je malý problém... Na oplátku požadují totéž. Protože jsou zvyklí projevovat ostatním loajalitu slovy i činy, vyžadují totéž i od ostatních.

Je pravda, že ne každý je ochoten zajít tak daleko. Z tohoto důvodu někdy vznikají potíže.

A pokud se ukáže, že člověk ve znamení Býka byl jednoduše zneužit... Pak se může stát mnoho nepříjemných věcí. Jde o to, že zástupci tohoto znamení zvěrokruhu nikdy nikomu neodpustí.

Jedním z nejvěrnějších znamení zvěrokruhu je Lev. Dalším problémem je, že představitelé tohoto znamení zvěrokruhu jsou věrní především sami sobě a svým zásadám, ideálům atd.

Na druhou stranu, pokud je komunikace se Lvem založena na zásadách upřímnosti a je prosta podvodů, můžete mu vždy důvěřovat a být si jisti, že vám nevrazí nůž do zad.

Pokud navíc existuje možnost získat něco navíc, a to i v případě, že je v daném systému neprůhledná struktura, je Lev vždy připraven se v dané věci angažovat "až do konce". Projevuje také ochotu podělit se o své myšlenky, jak záležitost rychle a účinně vyřešit.

Lidé ve znamení Lva však nemají příliš rádi, když jim někdo lže, zvláště když jim dokáže lhát a přitom se jim dívat přímo do očí, a oni zase vědí, jak se věci mají doopravdy.....

Proto je vždy dobré být k nim upřímný, i když to není snadné. Díky tomuto přístupu je však Lew připraven pochopit a odpustit. I když se spolupráce příliš nedaří.

Věrnost, která se projevuje slovy i činy, je pro Panny velmi důležitým gestem. Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu mají toto chování velmi rádi. Panny se vždy snaží dodržet své slovo a očekávají, že ostatní budou dělat totéž.

Pokud je komunikace s Pannou férová, v rámci předem dohodnutých pravidel, smlouvy nebo něčeho podobného, neměli byste ve vztahu s Pannou očekávat žádné problémy. Na pomoc Panny se můžeme bez obav spolehnout, zejména když se na ni obrátíme se svými problémy.

Když však někdo chce Pannu využít k dosažení svých vlastních cílů a dát člověku v tomto znamení zvěrokruhu najevo, že je pánem věci, nebo se mu snaží vnutit svou vůli či svá pravidla... V takové situaci se Panna takovému postoji postaví na odpor.

Pak začne fungovat i nebezpečný mechanismus, protože jak víme, ďábel se skrývá v detailech a Panna je jeho věrným zastáncem. V tu nejnevhodnější chvíli ji určitě napadne nějaký detail, který všechno pokazí.

A pak do ní spadne osoba, která si past sama nastražila, a Panna bude slavit vítězství.

Hlavní foto: google.com