Říká se, že každý člověk má v té či oné míře mystické schopnosti. Jde jen o to, že někteří se věnují svému rozvoji a jiní ne. Je však třeba vědět, že úroveň intuice, schopnost předvídat budoucnost a komunikovat s jiným světem závisí také na tom, v jakém znamení zvěrokruhu se člověk narodil.

BERAN

Beran nevidí prorocké sny, ale dobře cítí lidi a má rozvinutou intuici. Pomáhá v obtížných situacích a při volbě správné cesty.

Když mají před sebou obtížný cíl, díky své intuici ho určitě dosáhnou. Je tu však jedna nuance: jsou to lidé se slabým biopolem, takže aby něčeho dosáhli, neměli by o svých nadcházejících plánech nikomu říkat.

BÝK

Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu jsou úspěšní v předpovídání budoucnosti. Mají prorocké sny, v nichž mohou najít odpovědi na vzrušující otázky.

V případě potřeby mohou dosáhnout skvělých výsledků v magii a esoterice, jen musí dbát na rozvoj svých schopností. Astrologové jim radí, aby si dávali pozor na své myšlenky a slova, kterými mohou druhým ublížit.

BLÍŽENCI

Okouzlí téměř všechny lidi a můžete to nazvat skutečným kouzlem. Díky tomuto daru snadno dosahují jakýchkoli cílů ve všech oblastech života.

Umí svalovat odpovědnost na druhé a často to také dělají. Zároveň se ani oni sami, ani "zatížení" lidé necítí negativně. Každý je šťastný po svém.

RAK

Rakové mají talent na předvídání budoucnosti. Mají vysoce vyvinutou intuici a umí ji používat. Tímto způsobem se snadno vyhnou problémům, negovat jednání nevlídných lidí a najít správné řešení.

Raci jsou empatičtí lidé, kteří lidem rozumí, i když na sobě mají mnoho masek.

LEV

Lvi mají mocnou energii, kterou však marně vybíjejí. Dokážou uklidnit situaci, snadno najít správná slova a přimět ostatní, aby udělali, co potřebují. Mnozí lidé si ani nevšimnou, když začnou poslouchat Lva.

VÁHY A PANNA

Tato znamení zvěrokruhu, ačkoli se liší povahou a chováním, mají společnou schopnost předpovídat budoucnost a vycítit lidskou energii.

Váhy mají silnou energii, kterou mohou využít k výrobě amuletů a talismanů. Panny umí dobře zacházet s tarotovými kartami. Nejdůležitější je rozvíjet svůj talent, abyste měli znalosti potřebné pro práci v esoterické oblasti.

STŘELEC A ŠTÍR

Tato znamení se vyznačují tím, že Střelci mají slabou energii, zatímco Štíři jsou naopak velmi silní. Zástupci obou znamení si však dobře uvědomují, co znamená, když se myšlenky zhmotní.

Střelci jsou doprovázeni a chráněni vyššími silami. Pomáhají při realizaci plánů. Štíři se řídí sami a mají spolehlivou ochranu před zlým okem.

KOZOROH

Kozorozi jsou dobří v numerologii. Snadno rozumí číslům a symbolům. Budou také moci rozvíjet svůj talent v astrologii. Hvězdy toto znamení milují, vždy jim pomohou najít správnou cestu a ochrání je před neuváženými činy.

VODNÁŘ A RYBY

Vodnáři jsou v životě přízemnější a aktivnější než Ryby. Oba se však umí dívat dopředu. Není pro ně těžké poznat náladu a pravou podstatu druhých. Díky tomuto daru se málokdy dostanou do nepříjemných situací.

Hlavní foto: blackpantera.ru