Všichni lidé slyšeli, že myšlenky vytvářejí realitu. Každý člověk si alespoň jednou v životě všiml, jak se naplňuje to, co kdy řekl. Nejde o nadpřirozené schopnosti konkrétní osoby.

Je to jednoduše tak, že člověk, který něco řekne, pošle vesmíru zprávu a to, co bylo řečeno, se splní.

Jsou lidé, jejichž slova se naplňují častěji než slova jiných lidí. Jedná se o ženy, které se narodily v několika znameních zvěrokruhu.

Štír

Ženy narozené v tomto znamení mají dar "vidět" lidi a cítit jejich emoce. Štíři dokonale odrážejí náladu lidí kolem sebe, od prvních minut rozhovoru dokáží pochopit, jaké jsou jejich záměry.

Představitelé této konstelace mají také silnou intuici, která jim umožňuje předvídat jednání lidí, usuzovat na vývoj událostí. Štíři budou o svých domněnkách a předtuchách žertovat, takže mnozí nebudou brát vážně, co tyto ženy říkají.

Panna

Zástupci z této konstelace se vyznačují vnímavostí. Ženy ve znamení Panny jsou schopné vidět i ty nejmenší detaily toho, co se děje, což jim umožňuje plně vnímat situaci.

Ženy této konstelace si vytvářejí poměrně přesné domněnky a vyjadřují je pouze tehdy, když jsou přesvědčeny o své správnosti. Nemáte ve zvyku házet slova do větru, což vede k tomu, že se naplní vše, co ženy ve znamení Panny řekly.

Ryby

Tyto dámy se vyznačují jemností a citlivostí. Když se něco stane, Ryby se zamknou, rozum, během něhož vyvozují neobvyklé závěry.

Tyto závěry se ukazují jako správné, protože lidi tohoto znamení k nim vede jejich dobře vyvinutá intuice. Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu říkají své odhady lidem ve svém okolí a v budoucnu možná zjistí, jak moc mají pravdu.

V důležitých záležitostech je třeba naslouchat zástupcům výše zmíněných konstelací zvěrokruhu. Ve svých předpokladech se téměř nikdy nemýlí, říkají, co se stane v dohledné budoucnosti. A tyto znalosti jistě pomohou připravit se na různé události, zvolit správnou strategii chování.

Hlavní foto: belnovosti.by