Každý chce být pánem svého osudu, rozhodovat o tom, co bude dělat, co si oblékne, s kým bude komunikovat. To však neznamená, že není třeba se radit s jinými lidmi a získávat od nich podporu. I ti nejsebevědomější lidé často potřebují poradenství a objektivní pohled z druhé strany. Jenže ne každý to dokáže pochopit. Zdá se jim, že je všichni kolem nich chtějí ovládat. Která znamení zvěrokruhu nechtějí, aby jim někdo rozkazoval?

BERAN

Lidé narození v této konstelaci jsou tvrdohlaví. Když slyší něčí radu, udělají přesný opak. Chtějí ostatním dokázat, že jsou intelektuálně vyspělí a kompetentní v určitých záležitostech. Beran je zvyklý učit se pouze z vlastních chyb. Je pro ně důležité, aby se rozhodovali sami. Pak jsou připraveni na jakýkoli výsledek.

BÝK

Zástupci z tohoto zemského znamení považují za správný pouze svůj vlastní názor. Jsou si jisti, že nikdo jiný to nemůže vědět lépe. Býk bude jednoduše ignorovat ty, kteří mu začnou cokoli radit. Budou ignorovat cokoli, co by naznačovalo, že se mýlí. Býk bude při každé akci zvažovat všechna pro a proti. V některých případech jim to pomáhá vyhnout se chybám.

LEV

Tito lidé mají vůdčí schopnosti. To znamená, že být v podřízené roli pro ně bude nepříjemné. Lvi nepotřebují vedení od přátel a rodiny. Nebojí se nést odpovědnost za své činy. Lvi si raději volí vlastní cestu než cestu vyšlapanou někým jiným. Jednoduše je nebaví opakovat se po ostatních.

BLÍŽENCI

Z úcty k ostatním si vyslechnou jejich pokyny, ale pravděpodobně se jimi nebudou řídit. Lidé narození v tomto znamení se snaží naslouchat sami sobě a svému vnitřnímu hlasu. Blíženci se ne vždy dokáží přizpůsobit okolnostem nebo projevit flexibilitu. V důsledku toho zůstávají nespokojeni s dosaženými výsledky. V žádném případě však nechtějí přijímat vedení od druhých. A ještě víc, když někdo rozhodne za ně.

VODNÁŘ

Jedná se o osobnosti milující svobodu. Tvrdě pracují na získání nezávislosti. Proto neposlouchají ostatní a dělají si jen to, co chtějí. Vodnářům se lépe daří využít vlastní kreativitu a vymyslet jedinečný plán, který pak začnou realizovat. Pro představitele tohoto znamení je důležité, aby zůstali sami sebou a vyčnívali z davu.

Hlavní foto: blackpantera.ru