Všichni jsme dobří, laskaví a skvělí lidé. Zvenčí. A uvnitř si ďábel zlomí nohu. Zdánlivě slušný člověk vás někdy může šokovat tím, že o sobě odhalí pravdu.

To vše proto, abychom vám dnes řekli o nejdůležitějších manipulátorech mezi všemi znameními zvěrokruhu. Koneckonců ani oni nejsou špatní lidé. Mají prostě ve zvyku manipulovat s ostatními, a to ne pro svůj vlastní zájem, ale jen z lásky k celému umění.

Věrni tomuto umění mohou představitelé těchto znamení zvěrokruhu dát průchod mnohým, pokud si to ovšem přejí. Nebo naopak, i když kdo ví, možná to bylo také součástí plánu...

Jedni z nejobratnějších manipulátorů jsou tedy lidé ve znamení Blíženců. Ano, ti milí lidé. Ti, kteří nic takového neplánovali, ale prostě se to stalo...

Dvojčata obvykle vůbec nic neplánují a ani nechtějí, ale přesto se to stane. Bylo zajímavé sledovat, co se stane a jak to dopadne.

Kromě toho mají Blíženci vlastnost, která je přesně zodpovědná za to, že jsou blázniví, dobrodružní, chtějí manipulovat a všechno ostatní, co dělá z Blíženců zajímavé osobnosti.

Ti, na které nikdy ani nepomyslíte, jsou zástupci ze znamení Raka. Pro ně existují jen dva druhy lidí, jejich blízcí a všichni ostatní. Všechny nejlepší a nejzajímavější věci jsou v rukou těch, kteří jsou jim blízcí, zatímco ostatní jsou prostě lhostejné a mohou být použity libovolným způsobem.

Nedá se říci, že by zástupci z tohoto znamení chtěli něco opravdu špatného. Je to spíše naopak, chtějí pomáhat svým blízkým, chránit... A cizí lidé je prostě nezajímají.

Na druhém místě našeho žebříčku je Panna. Zástupci tohoto znamení se mohou kvůli svým zájmům velmi snažit. Navíc k vybudování vlastního temného impéria potřebujete spoustu úsilí a peněz.

I když ve skutečnosti Panny manipulují s ostatními právě kvůli svým zájmům, ale z lásky k umění. No, dokonce i proto, abyste se nenudili.

V hlavě představitelů v tomto znamení mají prostě obrovské množství plánů a schémat, doslova pro každou příležitost. Tak tady ho osud sám nařídil použít. Zvláště pokud k tomu existují dobré důvody.

No, myslím, že mnoho lidí uhodlo, komu patří zlato, tedy na prvním místě - Štírovi. Štíři nepotřebují válku ani konflikt, potřebují mír. Kromě toho žijeme v takové době, že pokud se o to nepostaráte sami, nikdo vám nepomůže.

Tak proč brečet a hysterčit, zvlášť když to nepřináší žádný výsledek. Navíc všechny manipulace Škorpionů jsou vlastně reakcí na něco, nic víc.

Nemají v plánu dobýt svět, alespoň ve všední dny. Je to jen zvláštnost světonázoru, nic víc. Něco jiného je, pokud byl Štír nějakým způsobem zraněn... Takže ano, může snadno využít všech svých schopností, aby takového člověka doslova zničil. Nikdy však nevíte, jak to udělá člověk ve znamení Štíra.

Hlavní foto: google.com