Láska je krásný cit, za který byste se neměli stydět. Člověk, který někoho miluje, se bude cítit šťastný, pochopí, že má někoho, o koho se může starat. Bude mít pocit, že je potřebný. Mnoho lidí své pocity neskrývá, řeknou o sobě člověku, který se jim líbí.

Ne však ve všech případech. Jsou lidé, kteří se nikdy nevyznají ze své lásky, neřeknou své city slovy. Svou lásku budou raději projevovat v praxi. Takové osobnosti se rodí ve 2 znameních zvěrokruhu.

Kozoroh

Tito lidé mohou působit chladně a arogantně. Kozorozi si takový obraz vytvářejí sami a nikdy nedávají najevo své pocity v přítomnosti druhých. Zástupci tohoto znamení mohou plakat, když jsou sami, smějí se, jen když jsou ve společnosti svých blízkých. Nikdo nedokáže zničit neviditelné zdi, kterými se Kozorozi oddělují od ostatních.

Pokud se v jejich životě objeví láska, výrazně se změní. Kozorozi projeví ty nejněžnější a nejhlubší city. Existuje však podmínka: zástupci v tomto znamení si musí být svým partnerem jisti, že jejich city jsou vzájemné. Velmi se bojí odmítnutí. Pokud se Kozorohům nedostane vyznání lásky, budou zklamaní, uzavřou se před ostatními.

Je velmi obtížné přimět Kozorohy, aby projevili své city. Jen člověk s pevnými nervy a výdrží může čekat, až se zástupci z této konstelace začnou zpovídat.

Lev

Ješitnost nedovolí Lvovi projevit slabost. A za slabost si často berou lásku nebo náklonnost. I když Lev někoho zná mnoho let, neotevře se mu a nepromluví s ním o svých nejniternějších pocitech. To partnera často uráží, myslí si, že není obeznámen s představiteli z této konstelace.

Ve společnosti cizích lidí se Lev většinou vyhýbá rozhovorům o pocitech, o morálce. Bude pro ně těžké se někomu omluvit, přiznat vinu. Zástupci tohoto znamení rozhodně nebudou s nikým mluvit o svém osobním životě.

Ne všem lidem je příjemné mluvit o svých pocitech, o svém osobním životě. Ani ke svému partnerovi nedokážou být upřímní. Takoví lidé by neměli být obviňováni, protože je to pro ně velmi těžké, protože mají takovou povahovou vlastnost.

Hlavní foto: google.com