Nedostupné dívky vzrušují mužskou mysl a inspirují ji k výkonům. Kterého zástupce horoskopu je téměř nemožné zkrotit, napoví žebříček nejnedostupnějších znamení zvěrokruhu.

1. místo - Lev

Žije ve svém vlastním světě a vůbec si nevšímá lidí kolem sebe. V podstatě nereaguje na návrhy svých obdivovatelů a je vůči nim rozhodně zdrženlivá. Lvice si nedovolí projevit skutečné emoce. Vždy je netečná a chladná. Jen opravdový bojovník ji může získat hrdinskými činy.

2. místo - Vodnář

Dáma se zvýšenými nároky na vyvoleného. Kandidát na její ruku a srdce musí být ve všem dokonalý. Ctitelé kolem ní jsou pro roli životního partnera zcela nevhodní. Vybíravá dívka stále sní o "tom pravém" a užívá si samoty.

3. místo - Střelec

Neuvěřitelně okouzlující a neuvěřitelně atraktivní. Přivádí muže k šílenství a je neustále obklopen fanoušky. Dáma s železným charakterem. Nebyla zvyklá žádat o pomoc a všechny potíže řeší sama. Chová se k chlapům jako k věrným společníkům, ale nikomu neotevře své srdce. Odhodlanou dívku dokáže dojmout i šílenec, který je pro ni ochoten zdolat Everest.

4. místo - Rak

Milá a okouzlující plachá žena. Myslí si, že je nemístné mluvit s mužem a dívat se mu přímo do očí. Chová se jako nedobytná královna, jejíž ruka a srdce jsou hodny jen těch nejslušnějších princů na celém světě. Chcete-li vzbudit její zájem, hvězdy doporučují vytrvalost, neústupnost a aktivní projevování vaší náklonnosti.

5. místo - Beran

Hrdý, nezávislý a samostatný. Nevšímá si mužů a nereaguje na jejich návrhy. Upoutat její pozornost je nemožné. Astrologové radí zamilovaným mužům, aby obdivovali profesní úspěchy ženy a zajímali se o její koníčky. V tomto případě můžete počítat s opětováním citů.

6. místo - Váhy

Oáza klidu. Nepohnutě a lhostejně. Tradiční návrhy a komplimenty na ni nedělají dojem. Projde kolem zamilovaného ctitele s nádhernou kyticí květin. Její přízeň si může získat hrdý a rozhodný vůdce, který vytrvale jde za svým cílem.

Hlavní foto: google.com