Odbornice na astrologii Samarpita Yashasvini uvedla čtyři znamení zvěrokruhu, která nejvíce potřebují luxus a utrácejí peníze za velmi drahé věci.

Podle astroložkyně tedy Býk miluje vznešenost a luxusní věci. Zástupci tohoto znamení mohou například utratit velkou částku za novou tašku, která dalece přesahuje jejich měsíční příjem. A pak se tím chlubí, ale není to tak vždy. Býci totiž obecně tvrdě pracují a dobře vydělávají, ale jen proto, aby mohli utrácet peníze za prvotřídní věci a uspokojovat své materiální potřeby.

Lvi investují do drahých věcí, aby vynikli a byli vždy středem pozornosti. V tomto ohledu jsou velmi odvážní, takže se neváhají předvádět, když za něco utratí velké peníze.

Střelec na rozdíl od ostatních materialistů neutrácí peníze za oblečení nebo výzdobu domácnosti, ale raději cestuje. Zástupci tohoto znamení věří, že se vyplatí investovat do nových zážitků, například do cesty do exotické země.

Ryby se rády rozmazlují, zejména drahými nákupy. Otevřeně přiznávají, že jsou nákupní nadšenci, protože při návštěvě obchodu často překročí svůj rozpočet. Zástupci tohoto znamení mohou utratit obrovskou částku za něco, jako je peněženka, a později toho litovat.

Hlavní foto: google.com