40 - vrchol kariéry a úspěchu, nebo úpadek a zánik?

Astrologové jsou přesvědčeni, že pro tři znamení zvěrokruhu starší 40 let život teprve začíná.

Čeká je šťastná láska, upřímné vzájemné city a druhé mládí.

Vodnář

Chyby mládí změnily znamení v chladnou a vypočítavou povahu. Nevěří na romantiku a není ochoten se lidem otevřít. Ve věku 40 let se z Vodnáře stává zkušený mudrc, který ví o životě vše a na věci se dívá negativně.

Vše se mění současně. Známý svět Vodnáře se zhroutí s příchodem spřízněné duše v životě. Ledové srdce tohoto znamení se okamžitě rozzáří ohněm lásky. Pravá, upřímná a nekonečná láska. Konečně se Vodnář může cítit jako nejšťastnější člověk ve vesmíru.

Nebojte se nových pocitů. Pravá láska neubližuje ani neškodí. Můžete bez obav opustit svůj předchozí život a přiblížit se štěstí.

Býk

Pragmatický realista. Dlouho a vybíravě hledal partnera. Při výběru věnujte zvláštní pozornost finančním možnostem a vyhlídkám blízké osoby. Přílišná svědomitost a vysoké nároky často vedou k tomu, že Býk nedokáže najít spřízněnou duši nebo si vybuduje vztah s úplně cizím člověkem.

Toto znamení neodpouští chyby a neumí přimhouřit oči nad slabostmi partnera. Toto chování je pro manželství škodlivé a často ničí vztahy. Mnoho býků slaví své čtyřicáté narozeniny v nádherné izolaci.

Znamení pak získává každodenní zkušenosti. Objevuje se moudrost a laskavost. Býk se začne na mnoho situací dívat jinak. Je klidnější, vyrovnanější a má větší důvěru v budoucnost. Má solidní zázemí, finanční úspory a stabilní zaměstnání. Sebevědomé znamení si může dovolit odpočívat a je připraveno navázat nový vztah.

Romantická známost ve čtyřicátých letech rychle přeroste v lásku a hlubokou náklonnost. Býci se plně otevřou svým citům a obklopí svého partnera péčí a romantikou.

Střelec

Astrologové se domnívají, že dětství Střelce trvá až 30 let. Znamení nemyslí na budoucnost, neplánuje. Jednoduše si užívá života. Zamilovává se, navazuje letmé románky, ale nikdo si nedokáže získat jeho srdce. Ještě není připraven otevřít se skutečné lásce.

Střelec by neměl navazovat vážný vztah a uzavírat manželství v mladém věku. Zpočátku jsou odsouzeny k neúspěchu. Negativní zkušenosti mohou Střelce oslabit a vzít jim sebedůvěru.

Období zralosti a uvědomění si skutečného smyslu života začíná ve věku 40 let. V této době zůstává mnoho Střelců svobodných. Pocit hledání a neúplnosti je neopouští. V tomto období je důležité najít spřízněnou duši, která vám ukáže cestu a pomůže najít správný směr.

Hlavní foto: belnovosti.by