Všechna znamení zvěrokruhu mají silné i slabé stránky. Ale je jich několik, jejichž šarm je skutečnou zbraní. Pokud se ho rozhodnou použít, jejich kouzlu neuniknete. Podívejme se, které znamení má nejsilnější sexualitu a neodolatelný šarm.

Lev

Řeknete si: no, to je přece klišé! Je to klišé, ale ne tak docela. Tajemství lvů nespočívá jen v jejich sebedůvěře, síle a velkorysosti. V blízkosti představitelů tohoto znamení se budete vždy cítit chráněni. Lvi jsou nezpochybnitelní vůdci a i jejich nedostatky se dají vystihnout tak, že se zdají být nepřekonatelnými přednostmi. Jsou velmi atraktivními partnery v sexu, práci, lásce i přátelství.

Štír

Magická síla Štíra se projevuje v jeho tajemném pohledu. Ví, jak ovlivňovat druhé lidi, a často si to uvědomuje, takže se časem stane velmi zručným v udržování lidí v blízkosti, aniž by s nimi otevřeně manipuloval. Štír miluje okouzlení, musí vidět, jak se partnerovy oči při pohledu na něj třpytí radostí. Hloubka, nadhled, ironie a mazanost Štírů nechají jen málokoho lhostejným.

Střelec

Kdo by odmítl vzrušující dobrodružství? Střelec vás doslova zavede do vzrušujícího, neznámého světa neuvěřitelných emocí a pocitů. Nutí svého partnera žít na věčné cestě, okouzlený jeho svobodou. Střelce nelze jednoduše odstrčit, hrát si s ním je vždy něco nového, neobvyklého a nezapomenutelného. Je to člověk, který je právem nazýván duší společnosti.

Kozoroh

Okouzlení Kozorohem není tak snadné zachytit napoprvé. Je to obtížný, ale velmi silný pocit, který v lidech vyvolává, pokud ho sám chce. Kozoroh přitahuje silou, odhodláním a vytrvalostí. Velmi dobře ví, jak okouzlit ty správné lidi, aby udělal skvělou kariéru. Překážky ho nezastaví - a to platí jak pro kariéru, tak pro lásku.

Vášeň Kozoroha je hluboce skrytá, ale má silný náboj, který se časem projeví.

Vodnář

Vodnář je idealista a jeho schopnost mluvit o tom, jak by měl svět vypadat, okamžitě zaujme jeho okolí. Přátelské a odvážné znamení lze stále označit za nejbohatší ze všech a jeho okouzlující, svobodný duch nechá jen málokoho lhostejným. Jsou to neobvyklí, zajímaví lidé s velmi dobrým srdcem.

Ryby

Větší snílci než Ryby prostě neexistují. Jsou emotivní, stále se vznášejí v oblacích a přitahuje je právě to, že je to vždy zajímavé: kam přesně je jejich vlastní fantazie zavede? Pokud se do tohoto znamení zamilujete, připravte se na to, že vám bude neustále unikat. Ryby nelze zadržet. Rádi se baví, přitahují marnivost, zůstávají zajímavými a skvělými lidmi.

Hlavní obrázek: cosmo.ru