Ženy jsou si jisté: muži věnují pozornost jejich tváři, postavě a vlasům. Proto na celém světě existuje prosperující průmysl, který ženám "prodává" krásu: od liposukce po módu.

Mluvil jsem s několika muži, které znám, a byl jsem velmi překvapen: zjevně se nedívají na to, o čem přemýšlíme. Na co tedy muži především reagují?

Podobnost s matkou

Je to těžko uvěřitelné, ale opravdu se mohou srovnávat v prvních 20 vteřinách setkání s tím, kdo ho nechal narodit.

Pokud byla jeho maminka drobná brunetka s ohrnutým nosem a vy máte stejný typ, pravděpodobnost, že se k vám muž bude chovat dobře, se zvyšuje o 90 %.

Maminka znamená ochranu, něhu a náklonnost. A vy jste jejím odrazem. Pokud jste muže během komunikace nezklamali, můžete ho klidně "vzít za pačesy". Bude vám důvěřovat na podvědomé úrovni. A bude vás téměř milovat.

Sociální image

Ženy si myslí, že muž se podíval a okamžitě algoritmus v jeho hlavě dal 2 možnosti vývoje událostí: první je lhostejnost a druhá je dravá myšlenka.

Vědci však ujišťují, že tomu tak vůbec není. Muž rychle zhodnotí vzhled a ve zlomku vteřiny určí, do které společenské vrstvy žena patří. Uvažuje o tom, že.

Nesnaží se zjistit, jestli je dívka bohatá, nebo má omezené prostředky, jestli má středomořské opálení, které si nemůže dovolit, nebo diamanty v uších. Nebo snad křižuje krajinu v ošoupaných teniskách? Jsou to velmi důležité maličkosti, i když se obecně předpokládá, že jim muži nevěnují pozornost. Ale nemají.

Mozek zpracovává informace a rozpoznává, z jakého okruhu žena pochází. "Jeho" nebo "cizí".

Existuje stereotyp, že muži se "zamilovávají" do nepřístupných odvážných žen. Nebo sní o světových hvězdách. Ve skutečnosti jsou pro mnoho mužů jako mimozemšťané z jiných světů. Je mezi nimi neviditelná zeď, kterou je psychologicky těžké prolomit.

Mluvení

Muž, stejně jako ryba, může spolknout lákadlo, že pro něj vypadá přitažlivě. To je však pouze první fáze procesu identifikace ženy, kterou nemusí projít.

Kolik rodících se sympatií uvadne v zárodečném stadiu, když krásná žena začne mluvit nesmysly nebo používat vulgarity.

Všechno v člověku by mělo být krásné, napsal Čechov. A ještě více u ženy. Hlas, chování, mimika. Způsob, jakým mluví, a to, o čem mluví.

Zpětná vazba

Lidí je mnoho, ale ty, které byste rádi viděli vedle sebe po mnoho let, je těžké najít. Nestačí si jen vybrat správný typ v davu nebo v týmu. Je nutné, aby na vás tento typ "reagoval".

V dnešní době není o krásné ženy nouze. Dalo by se říct, že jsou všude: v nákupních centrech, v minibusech, v kancelářských budovách. A to nejen umyté a učesané, ale upravené, vkusně oblečené. Bohyně se věnují naléhavým záležitostem.

Jejich rysy však na muže vůbec nezapůsobí, dokud se v očích ženy neobjeví fascinující světlo a její tvář nerozzáří úsměv.

Někde jsem četl, že zvědavý pohled ženy okamžitě zvýší hladinu testosteronu v mužově krvi.

Proto, milé ženy, nestačí zhubnout, koupit si parfém od Diora a boty na vysokém podpatku. Potřebujete upřímný zájem, kouzlo vašich očí a špetku šarmu.

Hlavní foto: google.com