No, a pokračujíc v mysticko-magickém tématu, chci s vámi mluvit o lidech, se kterými jsou spory dost nepříjemné. A není to ani tak, že by se nějak snažili mstít, ale okamžitě po hádce s takovými osobnostmi se začnou dít různé věci... Mírně řečeno to není moc příjemné.

Je zřejmé, že tato záležitost není omezena na jedno znamení zvěrokruhu, ale! Nějak se stává, že zástupci z určitých znamení jsou obdařeni takovou slávou. O těchto lidech chci dnes mluvit.

První značkou na seznamu jsou Blíženci. Ano, lidé, kterým je velmi těžké ublížit, kteří neuvěřitelně rádi mluví se zajímavými lidmi a tak dále.

Trik lidí z tohoto znamení nesouvisí s očima, ale s jazykem. Faktem je, že zástupci z tohoto znamení mají jednu velmi zajímavou vlastnost.

Ve vzteku mohou něco chtít, což se jim pak obvykle splní. Důležitý je okamžik, kdy je to řečeno nahlas, jinak trik pravděpodobně nebude fungovat.

Ve skutečnosti je všechno jednoduché, časem se v nás hromadí negativní emoce, stres a podobně. Když má tedy zástupce tohoto znamení hodně takové "dobroty", může se o ni podělit. Je pravda, že to vyžaduje správnou náladu a poselství. Blíženci však mohou také pomoci, stačí mít silnou touhu a samozřejmě nezapomenout to říct.

Další v pořadí jsou největší tykadla zvěrokruhu - Panny. Panny jsou obecně bojácní materialisté, mohou snít o čemkoli, ale budou věřit pouze výsledkům. O představitelích z tohoto znamení se pravděpodobně říkalo, že se bojí svých tužeb.

Faktem je, že když Panny něco hodně chtějí, přemýšlejí o tom a jejich touhy se začnou plnit. Bohužel samozřejmě v určitých mezích.

To je tedy další důvod, proč byste Panny neměli vyvést z rovnováhy nebo jim nějak ublížit. Nikdy nevíte, jestli si člověk narozený v tomto znamení bude něco přát potichu, ale z hloubi srdce, a stane se to v tu nejnevhodnější chvíli.

Navíc jsem si už několikrát všiml, že se někdo pohádá s představitelem v tomto znamení a pak se začnou dít různé věci.

Konečně jsme se dostali k nejnebezpečnějším lidem v tomto žebříčku. No, vlastně žádný Štír není člověk, který sesílá kletbu, alespoň podle oficiální verze.

I když ve skutečnosti má mnoho zástupců z tohoto znamení zlé oko. Je velmi snadné to pocítit, zejména pokud se Štír dívá po dlouhou dobu.

Co se týče zlého oka, něco takového se skrývá za mnoha lidmi ve znamení Štíra. Někdo to zvládne, někdo ne, ve skutečnosti to není tak důležité.

Nejdůležitější je nepřivést je k tomu, jinak to bude smutné, mluvím z vlastní smutné zkušenosti.

Hlavní foto: google.com