Vaše znamení zvěrokruhu odhaluje nejnepříjemnější stránky vaší osobnosti.

Kdykoli se seznámíme s někým novým, snažíme se pomocí astrologie pochopit jeho osobnost. Samozřejmě nesmíme zapomínat, že ne každý odpovídá popisu znamení zvěrokruhu.

Ale přiznejme si, že všichni jsme lidé a všichni máme nějaké negativní vlastnosti, které mohou, ale nemusí být velkou součástí naší osobnosti. Všech 12 znamení zvěrokruhu má své nepříjemné vlastnosti. Přečtěte si, co je na vaší osobnosti nejhorší podle znamení zvěrokruhu.

Beran

Jste známí svým optimismem a spontánností, ale také netrpělivostí. Když se něco pokazí, vybuchnete. Když někdo udělá něco, co vás naštve, okamžitě mu to řeknete do očí. Lidé si pak myslí, že jste dominantní osobnost. Lidé se bojí vašich negativních výpadů. Spoustu věcí si bereš osobně, i když se tě netýkají. Musíte se naučit být trpěliví a nechat spoustu věcí odejít, aniž byste vybuchli.

Býk

Cítíte se nejistě, když věci nejdou tak, jak by (podle vašeho názoru) měly. Příliš si ceníte sami sebe a děláte hodně pro svůj materiální blahobyt, což ve druhých vyvolává dojem, že jste materialisté. Lidé vidí, že uspokojujete všechny své touhy a přikládáte si příliš velkou váhu. Můžete být příliš narcistní a lidé se ve vaší přítomnosti začnou nudit.

Blíženci

Blíženci jsou známá tím, že mají dvě tváře. Lidé si myslí, že máte dvě osobnosti, které si navzájem odporují. Máte nestálou osobnost, která je pro ostatní těžko pochopitelná, pro ostatní je obtížné se rozhodovat, pro ostatní to může být nepříjemné. Také se nemůžete držet zpátky a lidé se bojí promluvit, protože vědí, že by se mohli dostat do konfliktu s vaším hněvem.

Rak

Rak si dělá příliš velké starosti a je příliš emocionální. V některých situacích se vaše emoce stávají neadekvátními a pro lidi je těžké vás uklidnit. Emocionální angažovanost není vůbec špatná, ale když je jí příliš, je pro ostatní velmi obtížné být nablízku. Největší strach máte z neúspěchu a jste ochotni udělat cokoli, abyste se mu vyhnuli. Nezapomeňte, že někdy je v pořádku se stáhnout a příliš se emocionálně neangažovat.

Lev

Náročnost a dominance jsou slova, která charakterizují lidi ve znamení Lva. Jsou opravdu dobří ve vůdčích rolích, ale absolutně nesnesou, když jim někdo tuto roli bere. Očekávají, že s nimi bude zacházeno jako s členy královské rodiny, a když tomu tak není, vybuchnou. Lev snáší kritiku velmi tvrdě, i když je upřímná a konstruktivní.

Panna

Panny jsou od přírody kritické nejen k sobě, ale i k ostatním, lidé s nimi velmi těžko jednají. Jsou perfekcionisté a chtějí, aby vše bylo dokonalé. Otevřeně a příliš tvrdě kritizují a očekávají, že ostatní budou ve všem bezchybní. Panny nesnášejí, když je někdo zneužívá, a proto se vždy snaží zajistit, aby k tomu nedošlo.

Váhy

Váhy jsou poměrně nerozhodné. Během několika vteřin změní názor. Nikdy se nemůžete rozhodnout hned, a i když se rozhodnete, okamžitě toho litujete a pochybujete. Opravdu se musíte naučit rozhodovat.

Štír

Komunikace se Štíry je obtížná kvůli kontrole a zuřivé žárlivosti vůči blízkým. Potřebujete mít všechno pod kontrolou, protože věříte, že když se trochu uvolníte, všechno ve vašem životě půjde jinak, než jste si naplánovali. Tato povaha vede k majetnictví a žárlivosti. Máte ve zvyku držet své blízké vedle sebe a nepouštět je, i když se jim to nelíbí.

Střelec

Střelec je jedinečná osobnost. Ale jako každý máte i vy negativní vlastnost - nikdy nepřijmete odpovědnost za své činy. Máte schopnost obrátit historii tak, abyste v ní vypadali jako oběť. Jste příliš sebevědomí. Je dobré být sebevědomý, ale neměli byste to přehánět.

Kozoroh

Kozorozi, vy se nikomu nepřizpůsobujete. Pečlivě si vybíráte, s kým chcete komunikovat, a může to být jen několik vybraných lidí. Je pro vás obtížné být ve společnosti cizích lidí, protože je pro vás obtížné dobře a otevřeně komunikovat. Někdy jste nelítostní a tvrdí a nemá smysl od vás očekávat laskavou shovívavost.

Vodnář

Vodnář je velmi vybíravý, pokud jde o vztahy s přáteli a rodinou. Proto si lidé myslí, že jste odměření, náladoví a tvrdohlaví. Je pro vás obtížné najít zlatou střední cestu.

Pro vás je to všechno, nebo nic, nikdy neexistuje zlatá střední cesta, na které byste se zastavili.

Ryby

Ryby jsou nejcitlivější ze všech. Ve skutečnosti jsou příliš citlivé. Lidé by kolem vás měli chodit po špičkách, aby vás, nedej bože, neurazili. Nesnášíte vtipy o sobě, posloucháte všechno, co si o vás myslí a říkají. Ale vy sami nikdy neodmítnete mluvit o něčem jiném nebo se někomu smát. Když se nedaří, je těžké zůstat pozitivní a podívat se pravdě do očí.

Hlavní foto: google.com