Mnohé vlastnosti si osvojujeme od narození ne proto, že nám je předali rodiče, ale záleží na konstelaci, do které jsme se narodili. Některé povahové rysy mohou výrazně ovlivnit samotného člověka i jeho okolí. Máte například rádi přílišné alarmisty? Ne, ne zbabělci, ale právě ti, kteří jednoduše vnášejí do života zmatek a svádějí ostatní na špatnou cestu. Pojďme společně zjistit, která znamení zvěrokruhu považují za nadměrné alarmisty.

5. místo: Býk - dodržuje plán

Býci si rádi stanovují plány a dodržují je. Nemohou si dovolit se ho vzdát, protože se to podobá katastrofě. A pokud se náhle stane něco nečekaného, je Býk velmi překvapen. Pak má spoustu otázek, na které nemůže najít odpovědi. Ale je tu jedna pozitivní věc - panika začíná stejně rychle, jako končí. Po několika minutách má Býk nový plán a klidně ho realizuje. Výborně!

4. místo: Rak - umělec budoucnosti

Proč zrovna umělec? Protože Rakové mohou určovat průběh všech událostí. A dělají to obzvlášť zručně, detailně a s příšernými výsledky. Nedej bože, aby se díval na zprávy, kde se bude mluvit o konci světa. Pak si můžete vzít lopatu a začít stavět bunkr, jinak vás Rak nenechá na pokoji. Rak si bere všechno příliš k srdci a nevyhnutelně vnáší zmatek tam, kde by neměl být.

3. místo: Panna - život je u konce

Panny jsou vždy napjaté. Řeší případy, problémy a jejich myšlenky neustále směřují k práci, zdraví a pravidelným radovánkám. V určitém okamžiku se může stát, že věci nepůjdou podle plánu. V tomto okamžiku Panna upadá do deprese. Takový člověk nedokáže pochopit, jak žít, co dělat a jak se vypořádat s panikou. Ale přijde chvíle a Panna si připomene, že je třeba vzít vše do vlastních rukou a jít dál. Nakonec vše dopadne podle potřeb Panny. Jejich vytrvalost jim lze jen závidět.

2. místo: Váhy - kde je můj útulný koutek?

Pro Váhy je každý problém příležitostí schovat se v koutě a tiše plakat. Panika je pro ně naprosto normální pocit, časem si dokonce zvyknou dělat si starosti se vším. Váhy bezdůvodně pláčou a trpí. Váhy také nesnášejí konflikty a hádky. Pro ně je to obecně velký problém. V důsledku toho vzniká panika. A není to o strachu, ale o příliš dobrém srdci.

1. místo: Ryby – citliví panikáři

Ryby jsou nejcitlivější, nejjemnější a nekonečně nerozhodné znamení zvěrokruhu. Neradi se rozhodují, plánují, je pro ně jednodušší najít člověka, který to všechno udělá za ně. Ryby takovou osobu jednoduše podpoří. Panika v Rybách může vzniknout z ničeho, někdy je pro ně dokonce obtížné vybrat produkty k vaření. Ryby obvykle počkají, až se vše uklidní.

Hlavní foto: google.com