Pravděpodobně jste se už setkali s lidmi, kteří dokázali udělat něco úžasného - třeba vás během vteřiny nebo dvou naštvat. Dnes budeme mluvit o lidech, kteří se snaží vyvolat "duchy".

Panna

Ti, kdo komunikují s Pannou, se apokalypsy nebojí. Mimochodem, někteří by si v době stejného sdělení velmi přáli, aby na hlavu Panny spadl meteorit, a to, že kvůli tomu zemře polovina lidstva, je maličkost, hlavní je, že Panna bude zlikvidována. Poslouchat půlhodinový monolog Panny, okořeněný štiplavými vtipy, kritikou a nenávistí vůči komukoli, je prostě nemožné - protože se to bude zdát jako věčnost.

Štír

Žena z tohoto znamení může být milována i nenáviděna zároveň. Na jedné straně je krásná jako první sněženka, na druhé straně je neuvěřitelně otravná. A pokud "vypnete" její zvuk a vysajete všechny jedovaté kapky, můžete komunikovat klidně a organicky. Jenže dokud se nedostanete k tomu konkrétnímu jedu, budete plešatí a šílení.

Rak

S člověkem ve znamení Raka je velmi snadné se smířit - nemluvit, stát, nehýbat se. Pokud však s takovou ženou začnete milý dialog, určitě ji urazíte do morku kostí špatným slovem nebo nepříjemným pohledem. Takže protože tě do toho nechce zasvětit - sám jsi hlupák, když to nechápeš -, budeš si muset ještě pár let lámat hlavu a prosit o odpuštění tím, že jí padneš k nohám.

Lev

Obecně platí, že obyčejné smrtelníky najdete v blízkosti žen ve znamení Lva jen zřídka. Potřebuje prince a celebrity. A ostatní jsou příliš nudní, chudí a nezaslouží si její čas. Ale celebrity, víte, jsou také lidé, takže je to nejen rozčiluje, ale těžko mohou být v blízkosti takového člověka. Protože ego žen v tomto znamení dokáže přibít ke zdi i ty nejvytrvalejší a rozptýlit jejich kosti po celém vesmíru.

Hlavní foto: google.com