Hlavní lháři podle horoskopu. Čemu byste měli věnovat pozornost? Kdo může snadno oklamat ostatní?

Býk

Býci jsou lidé s dobrým srdcem. Proto se za jejich podvodem nikdy neskrývají špatné úmysly. Zástupci v tomto znamení jsou prostě od přírody tak euforičtí, že ten či onen příběh někdy "přikrášlí" smyšlenými detaily a událostmi, které se nikdy nestaly.

Blíženci

Název tohoto znamení mluví sám za sebe: Blíženci mají "dvě tváře". Podle horoskopu mají lidé tohoto znamení rozpolcenou osobnost a podle toho, s kým právě mluví, rádi vyprávějí jednu nebo druhou verzi událostí. Ti, kdo toto znamení dobře znají, však vědí, že se za ním neskrývá žádná škodlivá taktika, ale pouze charakterový rys.

Váhy

Váhy jsou velmi harmonické znamení zvěrokruhu. A v tom je právě ten problém! Podle německých astrologů je to právě tento povahový rys, který z Vah často dělá notorické lháře. Aby si udrželi harmonii a vyhnuli se hádkám, rádi lžou - překrucují fakta a skrývají svůj skutečný názor, dělají si starosti o svůj duševní stav i o stav ostatních.

Střelec

Střelci obvykle dávají přednost "divoké" stránce života. A tento dobrodružný duch dobře funguje s několika "ozdobami". Můžeme se vsadit, že baron Prášil byl Střelec! Když tedy zástupce tohoto znamení vypráví o svém vzrušujícím a zajímavém víkendu, nezapomeňte, že má tendenci "vyprávět pohádky" a že v té době nejspíš jen seděl doma.

Ryby

Ryby jsou zdrženlivé a zasněné povahy, alespoň to říká horoskop. Právě toto introvertní znamení však rozvíjí velkou představivost, pokud jde o "fiktivní pravdu". Ve většině případů se to týká práce: Ryby chtějí být slyšet a mohou využít drobné lži ve svůj prospěch.

Hlavní foto: elle.ru