Mnohé hvězdy amerického filmu už nevypadají tak jako v mládí. To však není problém, protože děti hollywoodských herců vyrostly neméně krásné než jejich rodiče. Podívejme se, jak vypadají synové slavných hollywoodských herců.

Milo Gibson

foto: lemurov.net

Mel Gibson po sobě zanechal devět dětí. Jako nejpřitažlivějšího z nich diváci uznávají třicetiletého Mila Gibsona. Pocházel z manželství se zubní sestrou Robin Mooreovou. Mladík debutoval ve filmu svého otce a věnuje se modelingu.

Chester Hanks

foto: lemurov.net

Chesteru Hanksovi je 29 let. Narodil se z druhého manželství Toma Hankse s Ritou Wilsonovou. Studoval na univerzitě a sám vychovává dceru. Občas se objevuje na obrazovkách, často v televizních seriálech pro mládež. Díky svému atraktivnímu vzhledu převzal všechny nejlepší rysy po matce a otci.

Ray Nicholson

foto: lemurov.net

Jack Nicholson má oficiálně pět dětí se čtyřmi různými milenkami. Ze vztahu s herečkou Rebeccou Broussardovou vzešel hercův milovaný syn Raymond. V té době bylo herci 55 let. To mu však nebránilo sblížit se se synem. Mladík však nešel v otcových stopách, nyní pracuje jako asistent režie.

Rafferty Law

foto: lemurov.net

Rafferty je pravděpodobně nejslavnější ze všech pěti dětí Juda Lawa. Je to dáno především tím, že mladý muž je svému otci v mládí až neuvěřitelně podobný. Má smlouvu se společností Select Model Management. Má vlastní rockovou kapelu Dirty Harrys.

Patrick Schwarzenegger

foto: lemurov.net

Patrick Schwarzenegger je 27 let. Má čtyři sourozence, ale jako jediný zdědil skvělou postavu po otci a sympatické rysy po matce Marii Shriverové. Nyní pracuje jako model a je začínajícím filmovým hercem. Má také vlastní značku oblečení Project360.

Hlavní foto: lemurov.net