Takové děti mohou svým rodičům hodně dát. Tyto děti jsou pod záštitou Slunce. Jsou silní a aktivní, vše rychle chápou a učí se. Jsou velmi zvědaví na svět a mají zvídavou mysl. Mají jiný způsob myšlení než ostatní děti v jejich věku. Mají silnou touhu všechno vyzkoušet a nechtějí, aby jim v tom někdo bránil.

Lidé narození v těchto dnech se více obávají pochybností o autoritě rodičů nebo učitelů než dodržování pravidel. Mnoho dospělých se cítí trapně, když se ptají na chytré otázky dětí narozených 1., 10., 19. a 28. dne v měsíci. Jsou si vždy vědomi své vnitřní síly a rádi vyčnívají z davu.

Často rozesmívají ostatní a vyvolávají údiv. Je však třeba je odnaučit zjevnému sobectví, zejména děti narozené 19. a 28. dne v měsíci. Tyto děti vyžadují pečlivé a promyšlené zacházení. Úkolem rodičů je pomoci jim rozvíjet sebevědomí. Je velmi důležité, aby rodiče podporovali děti v jejich pohledu na život. Síla vůle těchto dětí je jejich pozitivní vlastností. Je pro ně důležité, aby je dospělí a učitelé vyzývali k novým výzvám a příležitostem ke zkoumání. Tyto děti musí být vyslyšeny. Je důležité, aby měli prostor pro testování svých nápadů. Zároveň potřebují publikum připravené přijmout jejich nečekané postřehy.

Největším problémem dětí narozených 1., 10., 19. a 28. dne v měsíci je naučit se žít ve společnosti a pochopit, že nemají vždy pravdu. Abyste jim pomohli utvářet jejich jedinečnou osobnost a vyhnuli se lhostejnosti k ostatním, je nejlepší nechat je chovat se jako dospělé. Je to důvěra, za kterou vám tyto děti poděkují. Někdy jsou tak sebevědomí, že dospělí jednoduše nevěnují pozornost jejich potřebě podpory. Rodiče musí těmto dětem věnovat pozornost, být citliví a trpěliví, aby překonali jejich pokusy o izolaci nebo dokonce uzavření se do sebe.

Tyto děti jsou často velmi šťastné ve chvílích samoty. Potřebují komunikovat pouze s lidmi, kteří mají intuici. Takové děti mohou svým rodičům hodně dát. Budou se muset naučit trpělivosti s rodiči a rodiče těchto dětí by se neměli bát nabídnout dětem různé možnosti využití volného času. Pokud jsou matka nebo otec takového dítěte silnými osobnostmi, je pravděpodobné, že dítě bude své rodiče respektovat. Všichni z toho budou mít prospěch a budou spokojeni.

Hlavní foto: lamp.im