Kdo, kdo a vy umíte porozumět pocitům - svým vlastním i pocitům druhých.

Emoční inteligence (neboli EQ) je schopnost rozpoznávat, interpretovat, vyjadřovat a ovládat emoce - jak své vlastní, tak emoce svého okolí. Astrologové se domnívají, že emoční inteligence se u některých lidí může vyvinout přirozeně. Řekneme vám, která znamení zvěrokruhu mají nejvyšší EQ.

Ryby

Vidět věci z pohledu druhých lidí je to, v čem jste nejlepší. Milující a starostlivé Ryby mají výjimečnou emoční inteligenci: vždy se snaží projevit empatii a ocenit pocity druhých lidí.

Blíženci

Vaše emoční inteligence vám především umožňuje vypořádat se s negativními emocemi: nezametáte je pod koberec, nesnažíte se je přehlušit, ale naopak se jim odvážně díváte do očí a podrobně je analyzujete . To vám umožní vyjít vítězně z každé životní situace.

Rak

Pokud někdo potřebuje utěšit a vyslechnout, měli byste být povoláni. Jste neuvěřitelně empatický posluchač a dokážete pochopit emoce druhého člověka beze slov. Zároveň neváháte otevřeně mluvit o svých pocitech a pečlivě analyzujete všechny své emoce.

Lev

Zdá se, že Lvi si dali za úkol být duší společnosti po celém světě - a získali si pověst jednoho z nejšarmantnějších znamení zvěrokruhu. Opravdu umíte vycítit náladu druhých a střízlivě posoudit silné a slabé stránky sebe i druhých. Není to superschopnost?

Váhy

Jste nadaní pozorovatelé, dokážete mistrně interpretovat řeč těla svého protějšku a rozpoznat jeho pocity. Zároveň nemůžete zůstat lhostejní a usilovat o harmonii a spravedlnost.

Hlavní foto: glamour.ru