Existují ideální ženy? Podle mužských zástupců do této kategorie patří: jemné, nezávislé, atraktivní a sexy dívky. Astrologové jsou naopak přesvědčeni o opaku.

Třetí místo - Lev

Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu jsou většinou lidé se silným charakterem a atraktivním vzhledem. Není divu, že se považují za lepší než ostatní, ale jejich příliš vysoké mínění o sobě samých všechno kazí.

Lvice se vždy snaží vypadat nejen "jasně", ale také upraveně. Ať jsou kdekoli - doma nebo v práci, vždy budou vypadat jako modelky z módních časopisů.

Příroda jim nadělila nejen atraktivní vzhled a ženskost, ale také majestátnost. Není divu, že jen jejich vzhled dokáže získat srdce milionů mužů. Kvůli své pýše však Lvice často trpí, protože podle jejich názoru jich někteří zástupci silné poloviny lidstva nejsou hodni.

Druhé místo - Štír

Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu získávají na tomto seznamu stříbro. Někdy se mnohým zdá, že tyto ženy jsou příliš negativní a chladné, ale tyto závěry jsou nesprávné.

Není divu, že ženy tohoto znamení jsou neoblíbené, protože jsou majitelkami pravé ženskosti, koketnosti a jejich úžasná schopnost flirtovat se zástupci silné poloviny lidstva je vzrušuje a drtí jejich srdce.

Těmto ženám stačí, aby se na muže podívaly, a ten se okamžitě stane zajatcem jejich úsměvu a půvabu, kterým je příroda obdařila.

Štíři snadno nacházejí společnou řeč se zástupci mužského pohlaví a kromě toho k nim mají zvláštní přístup: jsou ženské, jemné a mírně rozmarné a mužům se to opravdu líbí. Nesnaží se o dokonalost, a zřejmě proto je toto znamení zvěrokruhu považováno za standard skutečné ženy.

První místo - Váhy

Skutečnými dobyvateli mužských srdcí jsou zástupci znamení zvěrokruhu - Váhy. Není divu, že jsou považovány za vzor ideální ženy - jsou okouzlující, zábavné, emocionální, silné a ženské. Navíc jsou pro ně muži na prvním místě, a proto všechna důležitá rozhodnutí okamžitě svěřují nejsilnějšímu zástupci opačného pohlaví.

Nepotřebují slabého a křehkého mladíka, potřebují skutečného muže, který je dokáže ochránit a zachránit před nepřízní osudu. Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu mají různé nálady.

Když mají dobrou náladu, jsou ochotni udělat vše pro ty, které milují. A když jsou rozzlobení a smutní, je lepší se k nim nějakou dobu nepřibližovat a na nic se neptat. Jsou to však skvělé manželky a starostlivé matky.

O takové ženě sní miliony mužů. Za jejich přitažlivým vzhledem a jemností se skrývá vášeň, která se projeví, pokud se vám podaří získat jejich lásku. Celkově lze říci, že pokud hledáte pravou a dokonalou ženu, jsou to Váhy.

Hlavní foto: vesiskitim.ru