Možná nemáte nadlidskou mrštnost jako Wonder Woman a možná nemáte brnění jako Iron Man, ale máte jinou superschopnost - intuici. Řekneme vám, ve kterých třech znameních zvěrokruhu je obzvláště rozvinutá a proč.

Rak

Nebeská tělesa vám zajistila pověst nejcitlivějších a nejepičtějších lidí. Je těžké s tím nesouhlasit: náladu lidí kolem sebe poznáte na první pohled - a je jedno, jestli jde o blízké nebo cizí lidi. Můžete pochopit příčinu jejich pocitů ještě lépe než oni sami (nejste náhodou psycholog?). Druhou stránkou toho všeho je, že můžete přehnaně reagovat na emoce druhých a brát si je k srdci. Snažte se nepodléhat negativitě a častěji naslouchejte sami sobě. Proč? Přesně tak - protože vaše intuice vás nezklame.

Ryby

Ryby, stejně jako Rak, jsou představiteli vodního živlu, takže mohou být citlivější a emocionálnější než ostatní znamení zvěrokruhu. Jste schopni vidět to, co je skryté (vhled je vaší silnou stránkou). Zároveň přemýšlíte nestandardně a nestereotypně, což vám umožňuje dívat se na věci z různých úhlů pohledu a vytvářet ty nejkreativnější nápady. Vaším úkolem je častěji důvěřovat svému šestému smyslu, a pak se vaše myšlenky a sny podporované intuicí budou naplňovat těmi nejúžasnějšími způsoby.

Štír

Přemýšleli jste někdy o tom, proč se mnoha věcí, které ostatním nahánějí strach, nebojíte? Vaše záviděníhodná odvaha přímo souvisí s vaší silnou intuicí - vždy vycítíte, co vám může a nemůže ublížit. Důvěra ve svůj vnitřní hlas vám umožní posouvat hranice a odvážit se dělat to, čemu se ostatní vyhýbají. Vidíte, cítíte, chápete a prožíváte věci, o kterých ostatní možná ani nevědí. Vyzýváte neznámé, a proto jste schopni žít naplno a neotráveni strachem.

Hlavní foto: glamour.ru