Krása hraje ve vztahu jistě důležitou roli. Dlouhé řasy, štíhlý pas, dokonalý úsměv nebo silné svaly mohou partnera přitahovat, ale jsou tím nejdůležitějším prvkem při budování partnerského vztahu?

Pro některá znamení zvěrokruhu není krása jejich životního partnera tím nejdůležitějším. Protože věnují pozornost své duši, tedy vnitřnímu světu člověka. A už jen to se stává základem pro rozhodnutí o navázání vztahu.

Vodnář. Je to jedno z mála znamení zvěrokruhu, které jako poslední věnuje pozornost kráse svého partnera. Mnohem důležitější je pro něj duše.

V případě Vodnáře to vůbec není prázdný zvuk. Vodnáři jsou tak obtížně srozumitelní, že s lidmi tohoto znamení zvěrokruhu může najít společnou řeč pouze člověk se stejným způsobem myšlení.

Vodnáři jsou vždy inteligentní, vzdělaní a velmi zajímaví lidé. Mají širokou škálu zájmů, které se týkají různých oblastí života.

Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu vyhledávají lidi, kteří cítí stejné emoce, mají stejné pocity, touhy a také se snaží porozumět sobě a tomuto světu. Vodnář se tak může zamilovat na první pohled ani ne tak do úsměvu nebo krásných očí svého partnera, ale do jeho intelektuálních schopností.

Pro Vodnáře je velmi obtížné získat si sympatie mezi lidmi, takže na zástupce tohoto znamení zvěrokruhu musíte umět udělat dobrý dojem.

Panny. Lidé v tomto znamení zvěrokruhu se mohou pochlubit výjimečnými duševními schopnostmi. Jejich myšlenky se často vznášejí vysoko.

Panna však nikdy nedovolí, aby emoce převážily nad poznáním. To znamená, že výběr partnera je doprovázen dlouhou cestou vhledu a přemýšlení.

Panna se vyhýbá vztahům, není snadné vzbudit zájem zástupce tohoto znamení zvěrokruhu. Pomáhá tomu spíše ctižádostivost partnera, jeho odhodlání, touha najít si místo pod sluncem a touha po seberozvoji.

Panna pečlivě analyzuje všechny aspekty svého partnera, poznává jeho povahové rysy, komunikuje s ním na různá témata. A pokud se ukáže, že duše jsou vzájemně propojeny, lze partnerství považovat za úspěšné.

Býk. Zástupci tohoto znamení vědí, že nemají příliš pozitivní povahové rysy, takže komunikace s nimi není vždy snadná. Tvrdohlavost a netrpělivost - to jsou povahové rysy, které ne každý dokáže u partnera ve znamení Býka akceptovat.

A zástupci tohoto znamení zvěrokruhu jsou opravdu tvrdohlaví, téměř v každé záležitosti. I když Býk ví, že se mýlí, bude stále dokazovat, že má pravdu.

S ohledem na výše uvedenou skutečnost nedbá Býk na vzhled svého partnera, který musí mít andělskou trpělivost, tedy být velmi chápavý a přijímat ostatní.

Zástupci tohoto znamení hledají partnera, který nebude reagovat na jejich podivné chování, a také nebude před ostatními tajit skutečnost, že mají vztah. Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu nebudou moci takového partnera odmítnout.

Rak. U tohoto znamení zvěrokruhu také příliš nezáleží na vzhledu partnera. Raci jsou natolik oduševnělí a sentimentální, že se nedokážou potěšit z pouhého krásného obrázku.

Zejména proto, že Rakové mají zájem o vytvoření dlouhodobého vztahu s cílem mít šťastnou rodinu a děti. Proto bez ohledu na to, jak krásně partner vypadá, Rak nebude souhlasit s vytvořením vztahu s partnerem, který nesdílí jeho názory.

Rakové nahlížejí do duše svých partnerů. Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu mají rádi zajímavé a upřímné rozhovory, mají radost ze společných zájmů a názorů na život. Milují také laskavost a štědrost a okouzluje je radost a štěstí, které vyzařuje jejich partner.

Když Rak potká takovou osobu, zamilovanost se změní v opravdovou lásku. Zástupci tohoto znamení budou za takový vztah bojovat až do konce.

Vzhled není to nejdůležitější. Velký význam má pouze jednota a blízkost s partnerem.

Hlavní foto: google.com