Pozitivní přístup a sebedůvěra nejsou vždy zárukou úspěchu: v mnoha věcech se neobejdete bez trochy štěstí. Zde je TOP 5 znamení zvěrokruhu, která se narodila pod šťastnou hvězdou, protože štěstí je vždy na jejich straně.

Býk

20.04 - 20.05

Býk je znamení známé svou tvrdohlavostí, takže i když štěstí zaklepe na dveře jeho domu, pravděpodobně si toho nevšimne. A marně: zástupci zemských živlů mají často štěstí v nejdůležitějších oblastech života. Býci dostávají nejlepší smlouvy a finanční nabídky, nacházejí optimální řešení problémů a díky svému štěstí potkávají ty správné lidi. Štěstěna jim také pomáhá vyhnout se vážným problémům a dokonce i nebezpečným situacím. A nezlobte se, že téměř nikdy nevyhráváte v kartách nebo že se vám při zkoušce nedaří vytáhnout šťastný los - to jen vaše štěstí pochází z úplně jiné oblasti.

Lev

23.07 - 23.08

Lev je miláčkem štěstí, ale vůbec ne proto, že se narodil pod šťastnou hvězdou. Vše je o jeho vytrvalosti, ctižádosti a odvaze. Zástupci ohnivého živlu se nebojí riskovat, ať už jde o účast v soutěžích, olympiádách, loteriích nebo založení startupu. Lev není zvyklý se vzdávat, díky čemuž se mu daří tam, kde ostatní drtivě selhávají. Mimochodem, to je důvod, proč mají lidé z tohoto znamení největší šanci stát se slavnými. V určitém okamžiku toto znamení jednoduše chytí štěstí za ocas svými zuby, a když ho chytí, už ho nepustí.

Ryby

21.02 - 20.03

Ryby mají často štěstí na maličkosti. Je pro ně zcela přirozené, že při procházce v parku zahlédnou na zemi ztracené peníze, koupí si poslední lístek na dlouho očekávaný koncert nebo uvidí svůj idol uprostřed nákupního centra. Zástupci vodního živlu bohužel neumějí využít příležitostí, které jim osud dává, a tak jim štěstí může uniknout v ten nejnevhodnější okamžik. Abyste tomu předešli, vyplatí se koupit talisman s přírodním kamenem.

Beran

21.03 - 19.04

Navzdory svému přirozenému optimismu si představitelé ohnivého znamení často stěžují, že jim chybí štěstí. Beran totiž zřídkakdy obdrží výherní los, nevyhrává soutěže tak často, jak by si přál. Ve skutečnosti se však životní okolnosti pro Berany vždy vyvíjejí tím nejlepším možným způsobem, jen jsou lidé tohoto znamení příliš netrpěliví, než aby si to uvědomili. Nakonec se tomuto znamení podařilo obrátit každý neúspěch ve svůj prospěch. Zrušení dlouho očekávané cesty do zahraničí? Aries vám zajistí nezapomenutelnou dovolenou v Rusku. Byl propuštěn? Beran bude mít štěstí, když najde lepší práci. Nejdůležitější je předem nezoufat a věřit ve své štěstí.

Štír

24.10 - 22.11

Štíři jsou lidé, kteří jsou vždy ve správný čas na správném místě. Na rozdíl od Berana se zástupci vodního živlu spoléhají spíše na štěstí. Z tohoto důvodu někdy podstupují neopodstatněná rizika: například studují pouze jeden zkušební lístek, neuváženě sázejí a investují. A co je nejpřekvapivější, nakonec zvítězí. Nicméně, i když prohrají a investice se ukázala jako nevýnosná, Štír není rozrušený: zástupci z pod tohoto znamení jsou docela rozumní a v reakci na jakoukoli porážku mohou říci: "To vše proto, aby to bylo ještě lepší!

Hlavní foto: wfc.tv