Tentokrát se rozhovor zaměří na nejpronikavější podle astrologů znamení zvěrokruhu.

Když se nad tím zamyslíte, snadno dojdete k závěru, že před našimi hrdiny lze jen těžko něco utajit. Tito lidé se tak či onak dozvídají všechno, přičemž používají hlavně jen svou mysl.

Zajímá vás, o kterých znameních zvěrokruhu budeme dnes mluvit?

Před zástupci Blíženců je velmi obtížné cokoli skrývat. Ne že by přímo viděli skrz lidi, jen jsou zástupci tohoto znamení velmi zkušení v komunikaci. No, zvědavost je také značná.

Ale ani o to nejde, zástupci v tomto znamení mají velmi silné schopnosti, dokonale vědí, jak získat informace. Velmi dobře vědí, jak získat informace, aby byl člověk sám ochoten vše říct nebo alespoň naznačit... A pak je to otázka dovednosti. Koneckonců, tak či onak, zástupci tohoto znamení se naučí všechno.

Jedni z nejnáročnějších lidí jsou znamení Raka. Nemusí se ani uchylovat k žádnému triku nebo něčemu podobnému. Prostě vědí, umí naslouchat a slyšet a v případě potřeby podpořit.

Obecně jsou lidé ve znamení Raka poměrně zajímavé osobnosti. Pro ty, kteří jsou k nim lhostejní, jsou někdy chladnější než kámen. Ale ti, kteří s nimi dobře komunikují, někdy ani nemusí nic říkat, Rakové rozumí všemu. A nezřídka udělají, co je potřeba, bez jakéhokoli povyku.

Před zástupci znamení Lva je velmi obtížné cokoli skrýt. Zvláště pokud s touto osobou již nějakou dobu dobře vycházejí. Stejně jako Rak je i Lev vždy schopen naslouchat a navrhnout něco rozumného.

Navíc Lev patří k lidem, kteří cítí svým šestým smyslem. Buď je to mystická vůle Vyšších sil..... Jen tak si lze někdy vysvětlit schopnost lvů objevit se v ten nejvhodnější okamžik. Tehdy si především potřebujete s někým promluvit, abyste se uvolnili. Někdy to pomáhá mnohem silněji než jakékoli pilulky.

Když si potřebujete s někým promluvit a něco zjistit.... Nikdo není lepší než lidé ve znamení Střelce. Zástupci tohoto znamení jsou velmi společenští a charismatičtí lidé. Kromě toho mají bystrou mysl.

V důsledku toho se před nimi zatajení něčeho stává poměrně obtížným úkolem, stejně jako lhaní. Během rozhovoru dokáže Střelec v případě potřeby vytáhnout z partnera téměř všechny informace, takže si toho takový člověk sám nevšimne. Pro Střelce pak není těžké dát vše dohromady, aby dosáhli požadovaných výsledků.

Jedním z nejpronikavějších znamení zvěrokruhu, ne-li nejpronikavějším, jsou však Ryby. Přestože se často píše, že mají skvělé duševní zdraví a podobně, Ryby jsou rození psychologové. Je téměř nemožné před nimi něco skrýt, dalším problémem je, že Ryby velmi jemně cítí, kdy je v pořádku na člověka tlačit a kdy ne.

Dalším problémem je, že přinutit je dělat něco proti jejich vůli je velký problém, který se jako obvykle nakonec ukáže jako neřešitelný. Ale pokud se vám je podařilo zaujmout.... pak bude silný intelekt zástupce z tohoto znamení pracovat naplno a nebudou mu kladeny žádné překážky.

Hlavní foto: google.com