Podle astrologů existují lidé, kteří nikdy nemohou zbohatnout. A není to tak, že by neměli talent nebo píli, jen si rádi žijí bohatě. Povaha pěti zástupců zvěrokruhu je zcela neslučitelná s tím, že mají hodně peněz.

Střelec

Střelec je zpravidla pracovitý a dobře vydělává, ale problém je, že také hodně utrácí. Zástupci tohoto znamení nejsou lakomí, snadno si půjčují, co se málokdy vrátí, utrácejí za své zájmy a raději si užívají života hned, nic neodkládají na zítřek.

Ryby

Lidé v tomto znamení často pracují za mizerný plat a nenapadne je požádat o povýšení nebo si najít jinou práci. Ryby rády pomáhají ostatním, a to i finančně. Vydávají spoustu peněz na charitativní účely a činnost organizací, kterým věří. Proto ryby téměř nikdy nemají úspory a často jim začnou chybět už v polovině měsíce.

Lev

Lvi jsou poměrně zodpovědní lidé, ale špatně zvládají finanční problémy. Problém je, že mají rádi drahé věci. Navíc je částka, kterou mají momentálně v peněžence, nijak neomezuje - můžete si vzít půjčku. Lvi oceňují luxus a milují drahé požitky.

Vodnář

Tito lidé milují moderní technologie a vychytávky. Možná šetří na jídle, ale když jde o chytré boty nebo telefon, nešetří. Vodnář málokdy odolá touze koupit si něco velmi drahého. Jednoduše nechápe, proč si ho musí odpírat, když život je dán jen jednou.

Blíženci

Blíženci jsou spontánní a riskují. Nemohou ušetřit peníze. I když se tak rozhodnou, plány se mohou zásadně změnit. Rádi se baví a utrácejí peníze, často dělají riskantní finanční rozhodnutí a někdy se stávají závislými na hazardních hrách. Na tomto znamení peníze rozhodně nelpí.

Hlavní foto: google.com