Důvěra není jednoduchá věc, je velmi obtížné ji získat a někdy je velmi snadné ji ztratit. Ale to není zdaleka všechno, faktem je, že pro zástupce z některých znamení zvěrokruhu je to komplikovaná záležitost. Nevěří příliš slovům, ale raději důvěřují činům.

Důvěřovat lidem, kteří se narodili ve znameních, o nichž budeme hovořit, je velmi obtížné. Přesto to stojí za to.

Už jen proto, že tito lidé vám budou dobrými přáteli, oporou, která vás nenechá na holičkách, až se všechno zhroutí. Nebudou zasahovat ani žárlit, pokud se vše daří.

Nejdůležitější je neztratit důvěru v samotný proces.

Zástupci Býka jsou právě takoví lidé. Obvykle jsou soběstační, mírně opatrní a nespěchají s tím, aby každému otevřeli svou duši. Býk může souhlasit po dlouhou dobu, přikývnout, ale pouze slova pro zástupce z pod tohoto znamení nejsou nijak zvlášť důležitá a tito lidé raději nedůvěřují. Nejdůležitější jsou činy.

Pokud se vám podařilo dokázat osobě ve znamení Býka, že vám lze důvěřovat, pak není žádný problém.

Pokud jsou to jen slova a není v nich nic zvlášť cenného, pak se Býk k takovému člověku bude chovat podle toho. Můžete si říkat, co chcete, ale jak je to ve skutečnosti, není známo.

Je také obtížné získat důvěru zástupce ve znamení Raka. Důvodů je několik. Od triviální a přísné logiky až po mystiku a šestý smysl. Pokud má Rak pocit, že s člověkem není něco v pořádku, pak ať uděláte cokoli, bude téměř nemožné získat jeho důvěru.

Zástupci v tomto znamení jsou obecně velmi ochotní důvěřovat svým pocitům. Rakové navíc posuzují i činy člověka, nejen to, co říká.

Pokud se slova a činy neliší, pokud šestý smysl Raka nic takového nenaznačuje, pak postupně začne zástupce tohoto znamení důvěřovat. A to dokonce ne hned, ale až po nějaké době.

Štír je jedním z nejpodezřívavějších znamení zvěrokruhu. Na jedné straně je snadné získat důvěru a přátelství od zástupců v tomto znamení, na druhé straně je to velmi obtížné.

Vtip je v tom, že zástupci tohoto znamení nemají rádi lidi se dvěma tvářemi. Nemají rádi ty, kteří ze sebe dělají hlupáky. Zároveň však dobře zacházejí s těmi, kteří zůstávají sami sebou, i když to není blízké lidem ze znamení Štíra.

Druhým bodem jsou společné zájmy, něco, co člověka spojuje a pomáhá mu porozumět.

Štíři jsou navíc jedním z těch znamení, která to prostě vědí. Je těžké to vysvětlit, pokud jste to nikdy předtím nepocítili. Pokud Štír ví, že si s nějakou osobou nerozumí, nelze mluvit o nějaké důvěře.

Číslo jedna na tomto seznamu je Kozoroh. Zástupci tohoto znamení jsou velmi inteligentní, strašně logičtí a praktičtí lidé. Oklamat je je poměrně obtížné a je také těžké získat jejich důvěru. Ale pokud navzdory všemu Kozoroh začne důvěřovat, pak, stejně jako všichni v tomto žebříčku, bude přítelem, na kterého se můžete vždy spolehnout.

Důvěra představitelů z tohoto znamení také velmi úzce souvisí s respektem. Pokud Kozoroh vidí, že člověk nejen hodně mluví, ale také něco dělá, i když se mu to nedaří, získá si alespoň nějaký respekt. A pokud je ochota pomoci na požádání, je to skvělé.

Pokud je však opak pravdou, bude velmi těžké mluvit o důvěře, natož o respektu ze strany Kozoroha. Koneckonců je těžké věřit člověku, který nedrží slovo.

Hlavní foto: google.com