Mezi znameními zvěrokruhu jsou i takoví, kteří vaření jednoduše nesnášejí. Obzvlášť nesnášejí úklid kuchyně po vaření a mytí nádobí, stolu a větrání kuchyně. Samostatně je třeba poznamenat, že navzdory všemu mnoho lidí v těchto znameních zvěrokruhu vaří velmi chutně.

Znamení zvěrokruhu, která považují vaření za ztrátu času

Panna

Panny od dětství milují pořádek. Čistota je pro ně jednou z nejdůležitějších věcí v životě. A na první pohled by se mohlo zdát, že Panny by měly milovat pobyt v kuchyni a vaření chutných jídel. Pokud se totiž představitelé tohoto znamení zvěrokruhu do něčeho pustí - dělají to ideálním způsobem. Ale samotný proces vaření se jim nelíbí. Často se stává, že Panny špatně pochopí recept. Mohou také zaměňovat pachy.

Váhy

Váhy, které jsou velmi vyrovnané a chytré, raději delegují úkoly na jiné. Pokud se jim v životě daří, často chodí jen do restaurací a kaváren, kde se stravují. Mohou si také najmout vlastního kuchaře. Stát doma u hrnců považují Váhy za ztrátu času. Proto je velmi vzácné vidět tyto lidi vařit, zejména muže.

Lev

Stát v kuchyni a vařit není královská záležitost. Je nepravděpodobné, že by někdo viděl panovníka nebo královnu při vaření. Lvi si ve svém prostředí vždy najdou někoho, kdo jim uvaří jídlo. Zároveň se v kuchyni cítí sami bezmocní. Jejich kulinářský talent nepřesahuje rychlé těstoviny nebo míchaná vajíčka a sendviče. Jediné, co Lions dělají perfektně, je příprava masa na grilu. Z tohoto procesu mají také skutečné potěšení.

Střelec

Pokud si Střelec vytyčí nějaký cíl, půjde za ním bez ustání. A do tohoto procesu vloží veškerou svou energii. Pokud Střelec sní o tom, že se stane kuchařem, určitě se stane špičkovým kulinářským odborníkem. To je však velmi vzácné. Obecně platí, že pro tyto lidi je vaření jen ztrátou času. Raději si najdou někoho do kuchyně.

Znamení zvěrokruhu, která nesnášejí vaření a jsou příliš líná na to, aby stála v kuchyni

Blíženci

Dvojčata jsou velmi proměnliví lidé. Totéž platí pro vaření. Pokud Dvojčata vaří, mohou strávit spoustu času nad recepty a vybrat jeden nejlepší. Tento proces je však rychle omrzí, stane se pro ně přítěží a celkově jim zkazí náladu. V tomto případě tyto lidi nikdo a nic nedonutí vařit. Proto si Dvojčata jednoduše raději objednají pizzu nebo něco jiného v restauraci.

Štír

Štíři jsou připraveni vařit, ale jen pro sebe, aby přežili. Neradi organizují dovolenou, narozeniny nebo stojí u sporáku. Především Štíry rozčiluje, že později musíte všechno uklízet, mýt nádobí, uklízet kuchyň a podobně. Ve skutečnosti mají skvělé kuchařské dovednosti a dokonce i talent. Ale Štíři to nedávají najevo, protože je vaření samo o sobě neláká.

Beran

Ve znamení Berana se skrývá potenciál kuchaře. Takoví lidé jsou však příliš líní na to, aby vařili. Jen výjimečně se ocitnou v kuchyni a chtějí připravit jídlo. Obecně však dávají přednost rychlému občerstvení nebo si objednávají jídlo například v restauraci. Stát a vařit boršč, koláče, dorty je pro Berana utrpení.

Býk

Aby se Býkovi chtělo jít do kuchyně a začít vařit, musí se stát něco neobvyklého. Tito lidé potřebují nejen pocit hladu, ale také inspiraci. A inspirace je navštěvuje jen zřídka. Vaření v žádném případě nepřináší člověku ve znamení Býka uspokojení. Navíc potřebují velkou kuchyň, aby se cítili pohodlně. V nepříjemných podmínkách není Býk schopen vařit vůbec.

Hlavní foto: comandir.com