Je špatné, když je někdo přesvědčen, že má vždycky pravdu. Proto nemusí naslouchat cenným radám.

Je dobré být flexibilní a brát více v úvahu názory ostatních, i když se to někdy zdá špatné. Vyplatí se respektovat a nepřerušovat partnera rozhovoru, i když si myslíme, že mluví úplné nesmysly. Některá znamení zvěrokruhu jsou příliš tvrdohlavá a vždy si myslí, že mají pravdu. Málokdy se poučí ze svých chyb a mají tendenci je opakovat.

Panna

Pod vlivem Merkuru Panny neustále projevují smysl pro humor a o všem filozofují. Jsou to zemská znamení, a to je vede k tomu, že se neustále snaží být kompetentní ve všech záležitostech. Důvod je jediný - myslí si, že mají vždycky pravdu. Aniž by si přečetli potřebné informace, jsou přesvědčeni, že vědí víc než ostatní. Je obtížné jim porozumět. Jsou vždy připraveni poradit, i když si sami nejsou jisti, zda je to správné. Je důležité, aby se zapojily do rozhovoru a vzbudily zájem partnera. Rádi přehánějí a někdy prezentují katastrofální výsledek jako příliš úspěšný. To neznamená, že Panny podvádějí záměrně, dělají to jen podvědomě. Jsou přesvědčeni, že mají pravdu, a jsou připraveni se bránit za každou cenu až do konce.

Lev

S hrdými Lvy je těžké polemizovat, protože málokdy přiznají, že udělali chybu. Pokud udělají chybu, snaží se ji neinzerovat, ale zamést za sebou stopy. Můžete očekávat, že Lvi budou v různých otázkách ostře nesouhlasit, ale pravděpodobně je nepřesvědčíte. Chtějí být vždy vítězi. Rádi si dokazují svou nadřazenost nad ostatními. Myslí si, že jsou pány světa, a rádi se nechají poslouchat. To jim přináší skutečné potěšení. Pokud najdou dobrého posluchače, mohou si na něm Lvi vylít duši. Je normální, že Lev horlivě hájí svůj postoj, ale je lepší respektovat a častěji naslouchat názorům ostatních. V opačném případě riskuje, že ztratí své přátele. Přesto je toto znamení zvěrokruhu věrné a miluje svou rodinu. Pozitivní stránkou zvěrokruhu je jejich opravdová upřímnost.

Vodnář

Vodnář dokáže velmi přesně rozlišovat mezi dobrem a zlem. Rádi si vše několikrát promyslí, místo aby se spoléhali na své instinkty. Když někdo mluví s tímto znamením zvěrokruhu, jeho otázky "Proč" a "Jak" jsou v rozhovoru poměrně časté. Pokud někdo nesouhlasí s jeho světonázorem, Vodnář si raději najde jiného partnera. Je to znamení zvěrokruhu, které rádo dělá spontánní a nelogická rozhodnutí, protože je považuje za správná.

Hlavní foto: google.com