Není snadné se jich zbavit!

"Je vás příliš mnoho!" To nejsou zrovna příjemná slova. Získat status otravné osoby je mnohem snazší, než se zdá. Přílišná péče a náklonnost k jiné osobě může způsobit potíže.

Lidem v těchto znameních zvěrokruhu je třeba častěji připomínat hranice ostatních lidí!

Rak

Jedno z nejpříjemnějších znamení zvěrokruhu vám poskytne vynikající péči během vašich nejtemnějších (a ne tak okouzlujících) dnů. Rak je připraven šlapat trpícímu na paty a velmi ho rozčiluje, když se lidé najednou začnou vyhýbat jeho společnosti. Vztahy s Rakem vyžadují neustálé doplňování pozornosti: jinak se budou cítit opuštění.

Ryby

Jsou dvě hodiny ráno a telefon se nevypíná ani minutu: zdá se, že lidé ve znamení Ryb neusnou, dokud nedostanou odpověď! Nelze je nazvat společenským znamením, takže pokud jste mezi přáteli Ryb, připravte se na nekonečné objímání! Vždycky si najdou způsob, jak s vámi prohodit pár slov (i když na to samotné Ryby nemají čas).

Panna

V honbě za svými ideály udělají Panny cokoli nebo vás donutí udělat cokoli podle svého podrobného plánu. Toto znamení je známé svou sebejistotou, ale ve skutečnosti se bojí zklamat své blízké. Pokud nejste připraveni dát do toho vše, neměli byste Pannu žádat o pomoc - nebudete mít čas říct "prosím", protože dostanete odpověď "tady a teď"!

Býk

Býk, který se řítí vpřed a nezastaví se! Pokud se stanete jeho cílem - nezáleží na tom, zda jde o přátelství nebo lásku - buďte si jisti, že Býk udělá vše pro to, aby získal vaši přízeň. Býkovi bude trvat dlouho, než se smíří s vaším odmítnutím, a ještě déle, než vás přestane chránit před neviditelnými hrozbami a pozorností ostatních.

Váhy

Váhy nenávidí samotu víc než cokoli jiného. Lidé v tomto znamení zvěrokruhu se zblázní z vlastních myšlenek, pokud není v okolí nikdo, kdo by jim naslouchal. Jsou experty ve světě mezilidských vztahů a snaží se obklopovat zajímavými a přitažlivými lidmi. Pokud jste se rozešli s přítelem ve znamení Vah a stali se přáteli, buďte si jisti: bude se s vámi chtít setkat více než jednou pod jakoukoli vhodnou záminkou!

Hlavní foto: ellegirl.ru