S některými lidmi je těžší najít společnou řeč než s jinými. To lze vysvětlit tak, že zjistíte, v jakém znamení se daná osoba narodila. Tento článek vám pomůže lépe porozumět a umožní vám najít přístup k lidem s obtížnou povahou.

Beran

Toto znamení je velmi emotivní. Lidé, kteří se pod ním narodili, mají potíže s ovládáním emocí. Když je vše v pořádku, dokáže Beran svou energií nabít všechny kolem sebe, ale pokud je rozzlobený, nikdo nebude šťastný ani spokojený.

Beran nejdříve mluví a pak přemýšlí. Proto často uráží a zraňuje lidi tím, že zasahuje citlivá místa. Jeho hněv je často krátkodobý, ale v tomto krátkém období je Beran schopen urazit a vyděsit osobu, která záchvat hněvu vyvolala.

Štír

Tito lidé jsou oddaní a zapálení. Tyto vlastnosti nevypadají příliš děsivě, ale jsou to právě ony, které určují obtížný charakter.

Štír dokáže dlouho zadržovat hněv. Pokud mu někdo ublíží, Štír nebude reagovat okamžitě. Bude čekat, hledat slabiny a zasáhne nejcitlivější místo.

Býk

Jedinci s poměrně obtížnou povahou. Chování Býka je často vyrovnané, klidné, ale pokud se ho někdo "dotkne", odhalí se nepozitivní povahové rysy tohoto znamení.

Když se Býk urazí, začne říkat vše potřebné i nepotřebné a zapomene na jakékoli normy slušnosti. Urážející Býk je takovou reakcí často zmaten, protože takové útoky od něj nikdo nečeká. Býka nebude možné zastavit, protože si nenechá líbit obvinění ve svůj prospěch.

Lev

Lvi rádi dělají scény. To není nejlepší vlastnost. Tito poměrně sebevědomí lidé mají ve skutečnosti jen velmi málo nepřátel.

Lev projeví svou krutost pouze vůči někomu, kdo ho chce podvést, ublížit mu nebo se ho snaží zastínit. Problémy ve vztazích řeší dost emotivně, milují dramata a většinou bez obalu řeknou vše, co si o člověku myslí.

Panna

Poměrně klidní a zdrženliví lidé, ale nejsou nekomplikovaní. Panny si stanovují cíle, o které usilují, a odstraňují všechny překážky, které jim stojí v cestě. Jsou nároční na druhé a často mají příliš vysoká očekávání, která je obtížné ve skutečnosti splnit. To může Pannu poměrně rychle podráždit.

Jsou to vnímaví lidé s dobrou intuicí, správně odhadují ostatní, což jim umožňuje zasáhnout nejcitlivější místa protivníka.

Panny se snadno loučí s lidmi, kteří si nezaslouží místo v jejich životě. Každý, kdo se Panně postaví do cesty, bude svého rozhodnutí litovat.

Hlavní foto: google.com