Alespoň někdy, ale každý potřebuje radu. Někteří lidé vůbec nevědí, jak požádat o pomoc, a tak mají štěstí, když je nablízku přítel, který dokáže včas najít správnou radu. Bohužel ne každý je schopen poskytnout správnou radu.

Býk

Zástupci tohoto znamení k vám budou vždy upřímní, pokud k nim přijdete pro pomoc. Pokusí se najít radu na základě vlastních zkušeností.

Býk zpravidla spíše zdůvodňuje, proč se mu nevyplatí něco dělat tak či onak. Nevnucují svůj pohled na věc, ale vše pečlivě vysvětlují. S Býkem je velmi snadné být upřímný, chcete mu důvěřovat.

Rak

Jsou velmi citově spjati se svými blízkými, takže jsou vždy připraveni pomoci a poradit něco skutečně hodnotného.

Ve svých radách se Rakové snaží vysvětlit, jak může vaše jednání ovlivnit nejen vás, ale i lidi ve vašem okolí. Zástupci tohoto znamení se velmi dobře orientují v milostných záležitostech, takže vám v tomto tématu jistě budou schopni pomoci na nejvyšší úrovni.

Lev

Lvi si jsou dobře vědomi následků, které mohou mít špatná rozhodnutí. Proto se snaží chránit své blízké před opakováním vlastních chyb.

Při poskytování rad se Lev vžívá do vaší situace, takže si dobře rozmyslí, co v dané situaci řekne a udělá. Lvi se nebojí dělat v životě chyby, protože právě z nich se učí pro budoucnost.

Váhy

Zástupci tohoto znamení se umí na situaci podívat z různých úhlů pohledu. Proto jsou jejich rady obzvláště cenné. Váhy vám pomohou najít kompromis a učinit spravedlivé a vyvážené rozhodnutí. Váhy jsou mistrem rad!

Ryby

Umí poradit i v situacích, ve kterých sami nikdy nebyli. Jde o to, že velmi dobře rozumí emocím a jsou mimořádně empatičtí.

Ryby vědí, že každé rozhodnutí není snadné, zejména pokud jde o milostné záležitosti. Pozorně poslouchejte, protože Fishovy rady vám určitě pomohou!

Hlavní foto: google.com