Kdo je podle vás nejlínější znamení zvěrokruhu? Na tuto otázku odpověděl Mehdi Ebrahimi Wafa. Tak se pusťte do čtení tohoto článku a zjistěte, s kým byste neměli obchodovat, ale s kým můžete uspořádat skvělou party.

5. místo - Váhy

Samozřejmě nelze říci, že by Váhy byly beznadějně líné. Pokud jsou však představitelé tohoto znamení odhodláni odpočívat, návrat do práce bude velmi obtížný. Ale umí si užít práci i absolutní relaxaci.

4. místo - Kozoroh

A tito lidé se hodně mění v závislosti na své náladě. A pokud je to špatně, práce bude provedena stejným způsobem. Pokud si tedy chcete s Kozorohem promluvit o něčem důležitém, počkejte si na vhodnou chvíli.

3. místo - Vodnář

Vodnáři jsou naopak tak líní, že rádi otálejí a všechno dělají na poslední chvíli. Není to ani lenost, ale životní styl. Když však přijde termín, Vodnáři jsou první, kdo svou práci dokonale odvede. Potřebují jen trochu (a někdy i hodně) času na rozjezd.

2. místo - Rak

Lidé ve znamení Raka se velmi často nedokážou přimět k tomu, aby něco udělali, protože jim chybí motivace. Nezáleží na tom, jak důležitý je daný úkol. Pokud v tom Rak nevidí smysl, nikdo ho k tomu nedonutí.

1 místo - Ryby

Podpora blízkých a vnější projevy iniciativy jsou pro Ryby velmi důležité. Pro toto znamení hraje velkou roli také odměna a povzbuzení. Bez toho pro ně bude obtížné se do něčeho pustit.

Samozřejmě, někdy je lenost dokonce užitečná. Ve chvílích tohoto pocitu je skvělá příležitost přehodnotit své priority a důležitost úkolů. A někdy se ukáže, že jste nedělali to, co jste měli. Vnímejme tedy lenost jako normální pocit, aniž bychom ho zabarvovali negativně.

Hlavní foto: vazhnoznat.com