Někdy před sebou vidíte veselého a šťastného člověka a uvědomíte si, že to jen hraje. A někdy slyšíte obdivné projevy a váš vnitřní hlas vám říká: "To je lež". Kdo jsou tito pokrytci zvěrokruhu a proč potřebují falešné emoce - opravdu nic necítí a musí to stále předstírat?

Blíženci

Tady je vše jasné - horoskop sám nařídil Blížencům, aby byli stále jiní. Dnes jsou Blíženci veselým člověkem a umělcem, zítra ztělesněným smutkem. Ve skutečnosti si však Mercuryho chráněnec ani nepamatuje, co je to ten pravý. Možná Blíženci necítí vůbec nic, nebo v něm žijí takoví démoni, že se je bojí pustit ven. Proto se skrývá za krásnou image a předstírá, že je zajímavý a úžasný člověk.

Panna

Tak správné, tak dokonalé a ideální. A jak se Panny smějí, i když vtip, který jste řekli, je už mega starý. Zajímalo by mě, proč hrají roli veselé osoby? Panny od vás pravděpodobně něco potřebují. Ale nevěřte těm širokým úsměvům a veselému, nakažlivému smíchu, který je pouhou pózou. Lepší by bylo, kdyby Panny přímo řekly, že je jim to úplně jedno - to je blíž pravdě.

Ryby

Ryby tleskají a všemožně předstírají, že jsou potěšeny vaším talentem - no, k čemu jim to pokrytectví je? No, abyste nedostali rybu na černou listinu. Koneckonců, Neptunovi svěřenci jsou velmi skromní, snaží se vám zavděčit a chtějí být "jako všichni ostatní", takže si na tvář nasazují veselé masky společenských lidí. A za tímto krásným obrázkem je Pierrot - zamyšlený a smutný. A když se ponoříte hlouběji, najdete další masku a pak další - Ryby se záměrně zabarikádovaly, aby nikdo nemohl uhodnout, kdo ve skutečnosti jsou.

Všichni musíme hrát své role. Někdo předstírá a někdo se stává skvělým hercem. Vždyť potěšit každého je tak úžasné. Celebrity však tuto trojici litují - kdyby Blíženci, Panny a Ryby projevovali opravdové emoce, byli by mnohem šťastnější.

Hlavní foto: uznayvse.ru