Podle astrologů existují tři vlivná znamení zvěrokruhu, která převažují nad ostatními. Jakmile se tito lidé někde objeví, ostatní zmizí. Kdo jsou tedy nejsložitější znamení zvěrokruhu a co je důvodem jejich tak silného vlivu?

Lev

Lev je bezpochyby jedním z nejsilnějších znamení zvěrokruhu. Skutečně zastrašuje svou neuvěřitelnou energií sebevědomí. Jakmile se Lev objeví v davu, je mu věnována pozornost všech přítomných. Lvi vzbuzují strach a úctu. Pokud je však poznáte blíže, ukáže se, že za hrozivou astrologickou kočkou se skrývá úplně jiný člověk. Zástupci tohoto znamení jsou ve skutečnosti velmi citliví a chápaví. Ale ne každý má tu čest se o tom dozvědět.

Beran

Beran je plný ambicí, sebevědomí a odvahy. Tyto vlastnosti často děsí jejich plaché kolegy, kteří nemohou tak otevřeně hájit své postoje. Tyto vlastnosti však také přitahují pozornost ostatních Beranů. Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu nemohou žít bez dobrodružství a neustále se zaplétají do různých příběhů. Pokud si tedy někdo netroufá riskovat, neměl by se s odvážným Beranem ani pokoušet přátelit.

Štír

Štíři často působí bezohledně a krutě. Jsou záhadní a nepředvídatelní, takže jejich okolí většinou očekává, že se jedná o podvod. Jsme však připraveni vyvrátit všechny mýty o bezcitných Štírech. Vždyť tito lidé jsou ve skutečnosti zranitelní a velmi citliví. Vědí, jak skutečně milovat, ale bojí se pustit cizího člověka do své blízkosti. Největší strach mají z toho, že budou opuštěné a nechtěné.

Hlavní foto: vazhnoznat.com