Jsou lidé, kteří neumějí poděkovat za určité činy a slova druhých, protože takový čin považují za zbytečný, nadbytečný nebo vůbec ne povinný. Někteří představitelé znamení zvěrokruhu prostě necítí potřebu vzájemných gest nebo je považují za projev slabosti.

Beran

Berani se svými touhami a přáními podobají rozmazleným dětem. Rádi dostanou, co chtějí, ale obvykle si neváží úsilí lidí kolem sebe, kteří jim pomáhají dosáhnout toho, co chtějí. Vše se vysvětluje tím, že Beran si je jistý: už jeho existence je důvodem k neustálému zbožňování.

Toto znamení je poměrně sobecké a sebevědomé, vždy považuje péči a lásku za samozřejmost. Od Beranů je velmi obtížné získat vřelá a příjemná slova, protože neumějí ocenit úsilí druhých lidí.

Blíženci

Je velmi obtížné vyvolat v nich pocit vděčnosti a zavázanosti vůči někomu. Tito lidé mají zvláštní povahu: snadno a rychle mění směr. Nemá smysl obviňovat z toho Blíženci, protože ona sama nevyžadují pozorný přístup k sobě samým.

Lidé z této konstelace obvykle nepovažují za nutné navazovat dlouhodobé a trvalé vztahy, a proto stále vyhledávají nové zážitky. Můžete Blížence zahrnovat velkou péčí a láskou, ale oni upřímně nechápou, že jsou povinni vám vděčnost oplatit.

Vodnář

Pro dobro Vodnáře můžete vykonat skutečné činy a na oplátku se dočkáte jen ironického úsměvu. Toto znamení je tak poskládané - je těžké vnímat, že se o něj stará. To je způsobeno vnitřní rozporuplností Vodnáře, který není ochoten věřit v upřímnost a neúplatnost citů druhé osoby.

Je to proto, že toto znamení se samo snaží vyhýbat vážným vztahům, které vyžadují péči a odpovědnost. Vodnáři dávají přednost snadnému vztahu, kde není třeba obětovat vlastní zájmy.

Od některých lidí byste neměli očekávat vysoký projev náklonnosti, tak jsou zařízeni. Můžete se nad nimi pohoršovat, nebo se je snažit přijmout takové, jaké jsou.

Hlavní foto: google.com