Astrologové říkají, kdo nemá rád davy a kdo nemůže žít bez okruhu přátel.

Pro někoho je samota přijatelná a dokonce příjemná, jinému přináší jen bolest a utrpení. Astrologové nám řekli, která znamení zvěrokruhu se cítí dobře v samotě a která ji nesnášejí.

Ti, kteří milují samotu

Panna

Panny milují samotu, protože z ní čerpají inspiraci. Jsou nabité pozitivní energií hvězd. Tito lidé rádi přemýšlejí o něčem důležitém, rádi se zabývají věcmi, které je baví. Klidně snášejí přítomnost milované osoby, ale nesnesou hluk davu a nečekané návštěvy. Pro Panny je důležité, aby vše kolem nich bylo klidné a vyvážené.

Lev

Je nepravděpodobné, že by Lvi byli nazýváni milovníky samoty, ale někdy nemohou vystát lidi. Někdy potřebují zůstat o samotě. Někdy se prostě potřebují zavřít doma a dívat se na film, číst si knihu, uklízet nebo jen ležet v posteli.

Kozoroh

Kozorozi nesnášejí, když je někdo rozptyluje od práce, a proto jsou při práci nejraději sami. Ve volném čase také neztrácejí čas domácími pracemi. V takových chvílích je také lepší je nerušit. Opravdu si váží lidí, kteří se na ně za to všechno neurážejí. Kozorozi jsou stvořeni pro život stranou od ostatních.

Ti, kteří nenávidí samotu

Beran

Berani nesnášejí samotu, protože se živí energií lidí kolem sebe. Ano, jsou to do jisté míry energetičtí upíři, ale energii čerpají jemně. Potřebují, aby se něco stalo - aby někdo něco řekl, něco udělal. Nemají rádi ticho, protože je to zneklidňuje. Jejich produktivita okamžitě klesá a objevuje se apatie, depresivní myšlenky, pocity otupělosti.

Blíženci

Blíženci si prostě nedokážou představit život bez komunikace. Dokonce si vybírají práci v oblasti, kde musí neustále komunikovat s ostatními. Když jsou Blíženci sami, ztrácejí motivaci k sebezdokonalování. Přestávají usilovat o rozvoj. Blíženci především nesnášejí samotu. Je nepravděpodobné, že byste našli zástupce tohoto znamení zvěrokruhu, který o víkendech raději čte knihy a zavírá se mezi čtyři stěny.

Váhy

Váhy mají rády lidi kolem sebe, protože se vždy chtějí s někým podělit o své emoce. Jsou to velmi chytří a neobyčejní lidé s širokou duší. Samota je pro ně dobrá, když pracují, ale pokud jsou sami mimo pracovní proces, je to pro ně velmi frustrující. Váhy potřebují komunikaci, flirtování, a to ve velkých dávkách. Bez toho se vytrácejí a stávají se podrážděnými.

Hlavní foto: google.com