Můžete být mladí, zralí nebo starší. Vaše duše je však také určitého věku a může se od vašeho současného věku velmi lišit. Říká se, že čím je vaše duše starší, tím jste moudřejší a tím lépe rozumíte světu kolem sebe. Na druhou stranu jsou mladé duše energičtější a nadšenější z toho, co se kolem nich děje. Kolik je vám let? Odpověď najdete pod svým znamením!

Beran

Beran má mladou duši. Toto znamení zvěrokruhu by mělo být na prvním místě ve všem, co dělá. Milí Berani, není to pro vás těžký úkol. Naopak, miluješ přístup "já na prvním místě", a to tě dělá tak mladou. Milujete dobrodružství a nadšeně objevujete každé nové místo, které navštívíte, což vaši duši ještě více omlazuje. Oči vám jiskří pokaždé, když vidíte něco, co vás opravdu překvapí.

Býk

Ačkoli Býk není tak mladý jako Beran, přesto toto znamení nelze označit za zralé. Jelikož je Býk zemské znamení, cení si v životě nejvíce stability a jistoty. Na druhou stranu se snaží prozkoumat svou osobnost a chtějí znát odpovědi na nejdůležitější otázky, které jim život klade. Tvá duše, drahý Býku, je mladá. Přestože ne vždy dokážete řešit situace jako zralý člověk, toužíte objevovat nové skutečnosti o světě kolem vás, což dokazuje, že vaše duše je mladší než duše ostatních znamení.

Blíženci

Blíženci mají duši teenagera. Cítí v sobě hlad, který ovládá mnoho aspektů jejich života. Váš emocionální stav se mění z nadšeného na pochmurný, ale to je pro mladé duše v pořádku. Na cestě za štěstím se často musíte potýkat s vnitřním neklidem a čelit mnoha vzestupům a pádům. I přes všechny těžkosti, které vám život přináší, však zůstává poznávání okolního světa jedním z vašich hlavních cílů.

Rak

Milý Raku, tvá duše je mladá, i když o něco starší než duše Blíženců. I když je známo, že Raci jsou pečujícími zástupci znamení zvěrokruhu, neznamená to, že jsou staří. Víte, co od života chcete, a záleží vám na vašich přátelích a blízkých, i když jejich problémy nemůžete snadno vyřešit. Věnujete více pozornosti budoucnosti než přítomnosti, a to činí vaši duši o něco starší.

Lev

Lvi chtějí být stále středem pozornosti a tvrdě pracují na dosažení svých cílů. V této fázi života už víte, kdo jste a co potřebujete, na druhou stranu stále lpíte na svém mládí. Tvé duši je již přes dvacet let, což je velmi rozporuplná doba. Na jedné straně chcete být považováni za dospělé, na druhé straně nechcete být "skutečnými" dospělými a někdy se v dospívání ztrácíte.

Panna

Milé Panny, vaší duši je již více než dvacet let, což je doba, kdy lidé obvykle začínají přemýšlet o své budoucnosti. V dnešní době jsou jejich rozhodnutí pro jejich dlouhodobý zisk, stejně jako váš celkový postoj k životu. Nechcete vypadat jako nezralý člověk a nechcete s takovými lidmi komunikovat. Chcete, aby vás ostatní brali vážně. Když nejste zaneprázdněni snahou změnit svět k lepšímu nebo plánováním své budoucnosti, lépe si uvědomujete svou duši a ptáte se jí, na co byste se měli právě teď zaměřit. Panny dávají přednost lidem starším, protože je považují za učitele, kteří jim mohou ukázat, o čem je život.

Váhy

Duše Vah jsou staré přibližně 30 let. Na jedné straně se často chovají jako dospělí. Na druhou stranu někdy chtějí být dospělejší. Často mají pocit, že se naučili zvládat svůj život, ale někdy se stále chovají dětinsky. To, co pomáhá Vahám zůstat tak mladými, je jejich ochota učit se novým věcem a užívat si prostých okamžiků života. Přestože je jejich duši 30 let, chtějí si život užívat na maximum. Nesnažte se připojit k určité věkové skupině. Můžete si je vychutnat všechny najednou!

Štír

Důležitou věcí, která dělá duši starší, je schopnost vidět celý obraz života. To je jistě obtížný úkol, protože většina lidí si drží věci, které za rok nebo ještě dříve nebudou mít význam. Vaše duše je starší než 40 let, což vás činí vyspělejšími než většinu znamení zvěrokruhu. Přesto se často dostáváte do nesmyslných rozhovorů nebo hloupých hádek. Na druhou stranu, milí Štíři, existuje přinejmenším jeden fakt, který dokazuje, že vaše duše je poměrně stará - stále chcete být tou nejlepší verzí sebe sama.

Střelec

Duše Střelce je ve středním věku, ale v žádném případě ji nelze považovat za starou. Máte rádi filozofické rozhovory a chcete osobnostně růst. Na druhou stranu jste stále mladí duchem a dokážete téměř cokoli obrátit v žert. To dělá tvou duši docela mladou! Někdy si připadáte mnohem starší než vaši přátelé, ale jsou chvíle, kdy se cítíte jako malé dítě. Můžete se snadno spojit s mladými i staršími lidmi.

Kozoroh

Duše Kozoroha prostě nemůže být mladá, protože tito lidé jsou nejpracovitějšími zástupci znamení zvěrokruhu. Duše je stará 60 až 80 let. Milí Kozorozi, nikdy se nesetkáte s typickými chybami mladých lidí, jako je přidávání dramat do jejich života. Vaším hlavním cílem je nyní stát se vůdcem a vzorem pro ty, kteří vás potřebují. Dobře víte, že život je příliš krátký na to, abyste se trápili věcmi, na kterých nezáleží. Máte toho za sebou hodně a teď si chcete odpočinout a užít si to, co máte.

Vodnář

Vodnář má velmi starou duši, je mu kolem 90 nebo dokonce 100 let! Možná to není vždy pochopitelné, ale za velmi krátkou dobu jste toho zažili hodně. Vývoj a překážky, kterým čelíte, jsou pro vás součástí vaší osobnosti, stejně jako úspěchy a zdary. Všechny představují odkaz, který po sobě rádi zanecháte. Dalším rysem vaší staré duše je vaše pevné přesvědčení, že v našem životě je mnohem víc než to, co vidíme a cítíme na Zemi. Ne každý může pochopit vaši moudrost, ale tady je cena za tak starou a moudrou duši!

Ryby

Vaše duše je nejstarší ze všech znamení zvěrokruhu! Jako poslední znamení jste opakem Berana, jehož duše je nejmladší. Bylo pro vás někdy obtížné, aby vás ostatní pochopili? Je to proto, že vaše duše je tak stará a moudrá, že málokdo dokáže pochopit, o čem mluvíte. Na druhou stranu nechcete ani nepotřebujete, aby vás ostatní chápali nebo podporovali, protože jste dostatečně inteligentní na to, abyste byli šťastní takoví, jací jste. Duchovní stránka vaší osobnosti je pro vás stejně důležitá jako ta duševní a fyzická.

Hlavní foto: google.com