Mají takzvané vnitřní démony. Jsou nesmírně mocní a nebezpeční, protože mají nadpřirozené schopnosti. Bohužel spolu se svými schopnostmi získali i jistý prvek zla. Tato znamení zvěrokruhu skrývají velmi temnou duši. Je lepší si s nimi nezahrávat a nerušit je.

Mohou být milí a laskaví, ale často převládá jejich pravá povaha. A pak to začne být opravdu děsivé.

Štír

Jedná se o nejtemnější a nejnebezpečnější znamení zvěrokruhu. Za svou sílu vděčí své patronce planetě Pluto, která byla ve starověku spojována s hrůzou, nevyhnutelností a ztrátou.

Štír může být velmi mazaný a bezohledný. Jde ke svému cíli a nezastaví se před ničím. Navíc ho uspokojuje, když ubližuje svým nepřátelům. Je velmi pomstychtivý. Neodpouští a nezapomíná.

Samozřejmě ne každý Štír musí být ztělesněním zla. Hodně záleží na situaci a podmínkách, ve kterých vyrůstal. Je však důležité si uvědomit, že lidé tohoto znamení zvěrokruhu mají potenciál tyto negativní vlastnosti rozvinout.

Beran

Má sklony k agresivitě a vzteku. Snadno vybuchuje a ztrácí nervy. Jeho patron Mars je planeta ztotožňovaná s bohem války, což mnohé vysvětluje. Lidé v tomto znamení zvěrokruhu často vykazují známky sadismu. Navíc jsou sobečtí a slepí vůči ostatním.

Rozzlobený Beran ničí vše kolem sebe. Při svém ničení je nesmírně bezohledný. Nezajímají ho důsledky ani to, že tím ničeho nedosáhne.

Beran se také vyznačuje nedostatkem reflexe. Nepřemýšlí, ničeho nelituje, nesnaží se nic napravit. Ani si nemyslí, že by měl. Je příliš zaslepen svými negativními emocemi, které ho bohužel často ovládají.

Kozoroh

Patronizuje ho temná zima Saturnu, která nevyvolává žádné pozitivní emoce. Stejné je to s Kozorohem. Pro lidi v tomto znamení zvěrokruhu je to nesmírně obtížné. Inteligentní a tajnůstkářští, ale často bez citů, citlivosti a empatie. Mohou ublížit, aniž by si to uvědomovali.

Mají velmi přízemní přístup k životu. Často jsou to materialisté, kteří si peněz cení více než lidí. Práce je pro ně důležitější než rodina a přátelé. Kozoroh pravděpodobně nezaútočí jako první, ale o to je nebezpečnější. Nikdy nevíte, co od něj můžete očekávat. Neprozrazuje své pocity ani záměry.

Hlavní foto: google.com