V přátelství i v lásce se každý zaměřuje na milovanou osobu, která vzbuzuje důvěru. V 21. století všechny pojmy poněkud ztratily svou hodnotu, ale zároveň někteří zástupci horoskopu stále mají konzervativní vlastnosti z "dobré minulosti". Nikdy nezradí milovanou osobu a pouto k ní přetrvá po celý život. Kdo je to?

Rak

Lidé v tomto znamení mají omezený počet přátel. Citliví a emotivní Raci mohou být podráždění, a proto ukončí přátelství kvůli něčímu vtipu a žertům. Pokud však potká blízkého přítele, který si ho váží a oceňuje ho, bude mu věrný po zbytek života. Totéž platí pro lásku. Pro Raka není snadné navázat vztah s novým partnerem. Proto si bude vážit vztahu, který je a nikdy nezradí.

Ryby

Tito zástupci jsou snílci. Pokud lidé ve znamení Ryb budou chtít podvádět, pak pouze ve snech a fantaziích. Ve skutečnosti zůstanou svému partnerovi nablízku, i když má mnoho chyb. A co víc, Ryby s ním začnou soucítit. Ryby mohou zradit pouze tehdy, když si uvědomí, že si jich nikdo neváží.

Panna

Zástupce tohoto znamení nebude podvádět. I když si to velmi přeje. A to všechno proto, že o nevěrnících se obvykle mluví za jejich zády. Mimochodem, Panna se ráda cítí jako dokonalý a slušný člověk.

Štír

Spřátelit se s člověkem v tomto znamení je poměrně obtížné. Pokud však Štír považuje někoho za svého přítele, nikdy ho neopustí. Pokud si Štír vybere partnera sám, zůstane mu věrný až do konce. Je pravda, že v tomto případě bude Štír trápit partnera nebo partnerku výslechy a podezíráním. To však jen dokazuje, že jeho city jsou skutečně upřímné.

Váhy

Zástupci z tohoto znamení jsou věrní, protože dokážou být loajální, přimhouří oko nad mnoha chybami. Váhy navíc mohou "stáhnout" ne zcela úspěšný vztah jen proto, že nechtějí dotyčnou osobu urazit.

Lev

Zástupci z tohoto znamení si vysoce cení pozornosti. Pokud Lev ví, že je pro někoho "číslo 1", nikdy svého obdivovatele nezradí. Má to ovšem i stinnou stránku: Lvi obvykle nemilují, ale nechávají se milovat. Proto pro něj bude jeho partnerka "nadšeným fanouškem" a jeho přítel "volným doplňkem" a tím, kdo se bude vždy smát jeho nepříliš vydařeným vtipům. Lev však není schopen zrady.

Hlavní foto: chtoikak.ru