Kadeřníka navštívila žena s řídkými a řídkými vlasy. Mistr vytvořil účes, který opticky zvětšuje množství vlasů na hlavě a dodává jim objem i bez stylingu.

foto: google

Do oblíbeného newyorského kosmetického salonu se obrátila žena jménem Melanie, která měla velmi řídké a řídké vlasy. Na fotografii "před" je vidět, že vlasy ženy jsou tak "řídké", že je nelze zakrýt žádným stylingem.

foto: google

Mistr okamžitě prohlásil, že Melanie odejde ze salonu se skvělým účesem a že její vlasy budou vypadat jako "hustý háj".

Začali barvením jejích vlasů. Dostala sytější odstín, aby se jí ve vlasech objevily melíry, které by opticky zvýšily hustotu vlasů.

foto: google

Pak se mistr pustil do stříhání. Rozdělil jí vlasy na hlavě na zóny a začal je zkracovat. Konečky Melaniiných vlasů jsou velmi tenké a roztřepené.

foto: google

Mistr okamžitě řekl, že vlasy vzadu na hlavě budou delší a blíže ke krku kratší. Vlasy tak vždy vypadaly hustší, i když Melanie právě vyšla ze sprchy.

foto: google

Kadeřník nechal vlasy na spáncích delší. Po dokončení hlavního střihu zbývá vlasy vyfoukat a vytvarovat konečky.

foto: google

Mistr oblíbeného salonu k tomu použil široký kulatý kartáč a vysoušeč vlasů. Podrobně předvedl, jak vlasy vyfoukat, aby vydržely objemové po celý den.

foto: google

Melanie si tento účes opravdu oblíbila. Nikdy předtím si vlasy tak nakrátko nestříhala. Mistr řekl, že pro její řídké a řídké vlasy je vhodný tento styl, který opticky zvětší objem a hustotu.

Hlavní foto: google.com