Legendární herečka Brigitte Bardotová se 28. září dožila 86 let. Navzdory svému věku je však stále atraktivní, okouzlující a vede velmi aktivní životní styl.

foto: laykni.com

Do svých 15 let se Brigitte nepovažovala za krásnou, jako všichni teenageři měla mnoho komplexů a byla velmi skromná. Balet jí pomohl se s tím vším vyrovnat, díky tanci dokázala odhalit sama sebe, získat sebedůvěru, půvab a eleganci. Po pozvání na focení pro módní časopis se stala úspěšnou modelkou.

foto: laykni.com

foto: laykni.com

V roce 1953 díky excentrickému činu začala její herecká kariéra. Dívka dorazila na festival v Cannes a v bikinách se vydala na pláž, kde začala pózovat místním obdivujícím fotografům a zastínila tak všechny přítomné hvězdy festivalu.

foto: laykni.com

Bardo má na svém kontě asi 50 filmů. Hvězda byla několikrát vdaná a nyní má jediného syna Nicolase.

foto: laykni.com

V roce 1973 herečka oznámila, že ve svých 39 letech odchází do důchodu. V té době už ale byla veřejným životem velmi unavená, Brigitte řekla, že by ráda, aby se její jméno přestalo neustále objevovat v médiích.

foto: laykni.com

foto: laykni.com

Po odchodu z kina se hvězda aktivně zapojila do ochrany zvířat. Mnoho psů a koček zachránila před smrtí a dokonce žili v jejím domě. V roce 1986 Brigitte prodává všechny své šperky a zakládá charitativní nadaci na ochranu zvířat. V práci pokračuje a nese hereččino jméno.

foto: laykni.com

Bardo se i nadále stará o naše menší bratry a propaguje všechny své myšlenky masám. Ve svých 86 letech je hvězda stále stejně aktivní, vypadá skvěle a neuchýlila se k plastickým operacím. Zachovala si svou přirozenou krásu, kterou jí dala příroda.

foto: laykni.com

foto: laykni.com

Hlavní foto: laykni.com