Žena ve znamení Býka

Vyrovnaný a rozhodný Býk nečekaně rozbil všechno nádobí a rozházel ponožky. Není to fantazie, ale drsná realita - sopka dřímající v zemité dámě se konečně probudila. Mysleli jste si, že Býk bude celý život dřímat u televize a plést ponožky?

Žena ve znamení Blíženci

Stáhněte si sto dílů melodramatu, nechte Dvojčata celý den péct dorty a... připravte se na rozvod. Sama sleduj telenovely, ona půjde na rozlučku se svobodou. A pokud se jí něco nelíbí, najde si tato dáma vhodnějšího partnera, se kterým se může bavit, tančit a oblažovat sousedy hlasitou hudbou.

Žena ve znamení Lva

Klid jen v našich snech. A kdo vám řekl, že dívka ohnivého živlu začne žít podle určitých pravidel? Byl jsi oklamán, že Lvice sní jen o klidném životě. Pokud chcete zachránit svou rodinu, urychleně zorganizujte dovolenou a pozvěte hosty - Lvice chce tančit a bavit se. A v devadesáti letech si bude užívat klidného života.

Žena ve znamení Kozoroha

Žena Kozoroh zuřivě trhá astrologické knihy a říká: "Nesnáším klidný rodinný život a nemusíte psát žádné nesmysly. Nejedná se o programovou chybu - zemitá dáma, zdánlivě tak slušná a korektní, tajně sní o dobrodružství. O víkendech potřebuje klid. Až se tady všechno uklidí a Kozoroh se půjde bavit.

Klid, harmonie, povídání u stolu, rodinné čaje, lampa se stínítkem, ubrus vyšívaný květinami - někomu se taková idyla líbí a někdo je stále vzpurný a nechce být obrostlý útulným mechem. Jak se říká, každému, co jeho jest, ale pokud se vaše dámy najednou rozčílí, nehádejte se a udělejte, o co vás požádají.

Hlavní foto: google.com