Ujišťujeme vás, že máte před sebou velmi energický měsíc (s velkými projekty, o kterých sníte). Mezitím máte neméně důležitý úkol: uspořádat si myšlenky, stanovit si priority, nabrat sílu a připravit se na ostrý start.

Rak

Jaro vás nutí ke změnám. Hvězdy však doporučují vydat se na cestu za velkými sny až po úplném odpočinku. Pečujte o sebe - svět počká. Nyní musíte myslet pouze na své zdraví (fyzické i duševní). A s projekty si nedělejte starosti. Jakmile načerpáte energii, kliknete na tlačítko "start" (brzy nebudete mít čas na nudu!).

Lev

Nemysleli jsme si, že je to možné, ale zdá se, že ani bujaré večírky a spousta komplimentů vás nedokážou rozveselit. Vše vypovídá o jediném - je čas na "reset". Vaše léky: sport, procházky v přírodě, rozhovory s blízkými, lázně, nakupování, knihy a další, víte přesně co. Někdy si všichni potřebujeme odpočinout, abychom mohli znovu začít dobývat svět (cokoli chcete).

Kozoroh

Když vás začne všechno štvát a baterie je nabitá na méně než 5 %, odpočinek je to nejlepší, co pro sebe můžete udělat. Jeďte na dovolenou, do přírody, dívejte se na oblíbené filmy, čtěte si knihy. Během této relaxace vás s největší pravděpodobností napadnou skvělé nápady. Nespěchejte však s návratem do práce - měsíc strávíte v úsporném režimu a příští měsíc budete připraveni pracovat na plné obrátky.

Hlavní foto: glamour.ru